Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Επαφή Ατλέτικο με Λασανά Ντιαρά!!

Επαφή Ατλέτικο με Λασανά Ντιαρά
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη συμπολίτισσα Ατλέτικο ο Λασανά Ντιαρά. Ο Γάλλος μέσος δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στη «βασίλισσα» και εξετάζει τις αρκετές προτάσεις που έχει δεχθεί για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Για την απόκτηση του 27χρονου διεθνή από τους «ροχιμπλάνκος» έχει υπάρξει ήδη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και ο τεχνικός του συλλόγου, Ντιέγκο Σιμεόνε έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και θα ήταν χαρούμενος να τον έχει υπό τις οδηγίες του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδωσε πολλές ευκαιρίες στον «Lass» τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν εκτιμά τις δυνατότητες του και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τον αφήσει να φύγει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφού τον θεωρεί μια αξιόπιστη λύση.

Το συμβόλαιο του Ντιαρά με τη Ρεάλ προβλέπει αμοιβή 3.5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ενώ ο Γάλλος άσος γνωρίζει ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να του προσφέρουν μεγαλύτερο ποσό. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν ήδη εκδηλώσει η Τότεναμ, η ρωσική Ανζί, η πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: