Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τρένο με …φτηνό εισιτήριο!!

Όταν άρχισε να συζητιέται στον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Δώνη, όλοι τη θεωρούσαν μια εξαιρετική περίπτωση προπονητή και, ακόμα περισσότερο, μια προσιτή λύση από οικονομικής πλευράς.
Τρένο με …φτηνό εισιτήριο!
Ποιο ήταν το "σχέδιο" που είχαν στο μυαλό τους ο Σβούρας (που γουστάρει τρελά το Τρένο και ήταν αυτός που επέμεινε πιο πολύ στην πρόσληψή του) και ο Βρύζας (που επίσης εκτιμά τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου);
Να προτείνουν στον Δώνη όσα και στον Μπόλονι, αλλά στη μετά το "ψαλίδι" εποχή. Τα μισά, δηλαδή, από τα 550-600 χιλιάρικα που προβλεπόταν να πάρει ο Ρουμάνος για τη 2η χρονιά του στην Τούμπα.
Τι του είπαν του Μπόλονι πριν αποφασίσουν να τον στείλουν λόγω διαφοράς φιλοσοφίας και τρέχα γύρευε; "Μείνε με τα μισά". Δηλαδή, μάξιμουμ 300 χιλιαρικάκια το χρόνο. Ανεξάρτητα, πάντως, με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον Μπόλονι, η πρόταση για τον Δώνη είναι η ίδια.
Από 250 ως 300 χιλιαρικάκια σκοπεύει να δώσει ο ΠΑΟΚ για τον προπονητή του θα έχει την επόμενη σεζόν. Τέλος, κι αυτό δεν αλλάζει. Ο Δώνης, όμως, όπως λέγεται δεν κοστολογούσε μόνο τόσο τον εαυτό του. Όπως μάθαμε, το νούμερο αρχικά ήταν μάλλον αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ. Στα 400-500 χιλιάρικα τον υπολόγιζαν τον Γιώργαρο στην πιάτσα και κάπου εκεί μέσα πρέπει να είναι η αλήθεια.
Πάντως, ένας φίλος του σκύλου, από αυτούς που είναι στα μέσα και στα έξω στην Τούμπα, όταν άκουσε ότι ο Δώνης κοστολογείται στα 400 χιλιάρικα το χρόνο, τα ...πήρε και πρότεινε εναλλακτική λύση: "Άμα θέλει 400, να πάει στον Παναθηναϊκό και να μην ξέρει πότε και αν θα τα πάρει. Ενώ σε εμάς τουλάχιστον, όσα του πούμε τόσα θα είναι...".
Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ούτε και δεδομένα, καθώς η κατάσταση είναι πολύ ρευστή, τόσο στην ποδοσφαιρική πιάτσα όσο και στη χώρα ολόκληρη. Οπότε, τα παζάρια είναι μέσα στο παιχνίδι και τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάτι που μένει να αποδειχθεί για ακόμα μία φορά. Πάντως, ακόμα και στα …Τρένα, λόγω κρίσης φτηναίνουν τα εισιτήρια...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: