Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Θετικό τεστ για Κροατία!!

Θετικό τεστ για Κροατία
Με εύκολη φιλική νίκη επί της Εσθονίας συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κροατίας ενόψει EURO, επικρατώντας με σκορ 3-1. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς είχε τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Οι Κροάτες «μπήκαν» πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 20’ ήταν ήδη μπροστά 2-0 με τα γκολ των Τσόρλουκα (16’) και Κάλινιτς (20’). Το ημίχρονο «έκλεισε» με αυτό το σκορ και στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά, με τους δύο προπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο… ζωντάνεψαν και οι δύο και αρχικά η Κροατία έκανε το 3-0 στο 81’ με τον Βουκόγιβιτς, με την Εσθονία στη συνέχεια να πετυχαίνει το γκολ της… τιμής. Ο Βασίλιεφ στο 83’ έκανε το 3-1 για τους φιλοξενούμενους, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κροατία, στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, θα αγωνιστεί στο Γ γκρουπ κόντρα στις Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κροατία: Στρίνιτς, Τσόρλουκα (80’ Βρσάλκο), Κάλινιτς, Πέρισιτς( 46’ Κράνιτσαρ), Ντούμοβιτς(46’ Βουκόγιεβιτς), Εντουάρντο(60’ Μαντζούκιτς), Βίντα, Σίλντενφελντ(46’ Σίμουνιτς), Σούμπασιτς, Μπάντελτζ, Ιλίσεβιτς(60’ Ράτκιτις)

Εσθονία: Παρέικο, Σίσοφ, Κίντρον(46’ Στέπανοφ), Κρούγκλοφ, Κόνσα (62’ Καμς), Όπερ (58’ Ταμ), Κινκ (73’ Βουνκ), Οζάμα (58’ Σάαγκ), Κλαβάν, Βασίλιεφ, Ντμιτρίεφ

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: