Σάββατο 26 Μαΐου 2012

«Μάχη» για Ίσλα και Κολάροφ!!

«Μάχη» για Ίσλα και Κολάροφ
Τους ίδιους μεταγραφικούς στόχους εν όψει της νέας σεζόν φαίνεται να έχουν Γιουβέντους και Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας και οι «νερατζούρι» ενδιαφέρονται για τον Μαουρίτσιο Ίσλα της Ουντινέζε αλλά και τον Αλεξάντερ Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ιταλικές ομάδες δίνουν τη μάχη τους και εκτός γηπέδων για την απόκτηση σπουδαίων ποδοσφαιριστών. Για την περίπτωση του Χιλιανού μέσου προβάδισμα έχει η ομάδα του Μιλάνου, μια και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Παρόλα αυτά και οι «μπιανκονέρι» έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σέρβου αμυντικού των πρωταθλητών Αγγλίας «ερίζουν» και οι δύο σύλλογοι για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Η Ίντερ έχει ήδη ζητήσει από τους «πολίτες» τον 27χρονο διεθνή με τη μορφή δανεισμού,όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση και αυτό διότι η διοίκηση της Σίτι τον παραχωρεί μόνο με ελεύθερη μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του Κολάροφ από τη Λάτσιο είχε κοστίσει 19 εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2010, η οποία δε θέλει να τον παραχωρήσει χωρίς κάποιο σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: