Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Εuro 2012: «Μετράει» δυνάμεις η Πολωνία!

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στην πρεμιέρα του Euro και… οικοδέσποινα, Πολωνία, αντιμετωπίζει την Σλοβακία σε μια δυνατή αναμέτρηση.
Οι παίκτες του Φράντσιζεκ Σμούντα, παρουσιάζουν βελτίωση τον τελευταίο καιρό, 20 ημέρες πριν την έναρξη του Euro, καθώς άπαντες περιμένουν την πρεμιέρα της διοργάνωσης (8 Ιουνίου) εδώ και μια… τριετία!
Στο τελευταίο φιλικό που έδωσαν οι Πολωνοί, κόντρα στην Λεττονία, επικράτησαν με 1-0 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, ενώ ο Σμούντα βλέπει την αναμέτρηση με την Σλοβακία ως πρόβα τζενεράλε ενόψει Ελλάδας!
Από την άλλη, η Σλοβακία μετά τον αποκλεισμό της από το Euro βρίσκεται σε διαδικασία… ανασύνταξης και για τον λόγο αυτό έχουν προγραμματιστεί δυνατά φιλικά, όπως αυτό με την Τουρκία πριν λίγες ημέρες (2-1 για την Σλοβακία), με την Πολωνία αλλά και με την Ολλανδία.
Το τεχνικό δίδυμο Γκρίκα-Χιπ έχει όλα τα «αστέρια» στην διάθεση του, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να χρησιμοποιηθούν, καθώς ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα πριν λίγο καιρό…
Οι πιθανές ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Πολωνία: Σέζνι, Μπόνιτς, Βασιλέφσκι, Περκίς, Πίστζεκ, Ντούντκα, Πολάνσκι, Ρίμπους, Ομπρανιάκ, Μπλατζσικόφσκι, Λεβαντόφσκι.
Σλοβακία: Μούτσα, Πέκαρικ, Χουμποτσάν, Μίχαλικ, Σαλάτα, Κούτσκα, Γκουεντέ, Βαϊς, Στοκ, Γέντρισεκ, Χολόσκο.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: