Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Φλαμένγκο καλεί Ντιέγκο!!

Φλαμένγκο καλεί Ντιέγκο
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιέγκο από την Βόλφσμπουργκ έχει εκφράσει τις τελευταίες ώρες η Φλαμένγκο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον βραζιλιάνικο Τύπο. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Μισέλ Λεβί, βρίσκεται στην Γερμανία, ώστε να συζητήσει με τους ιθύνοντες των «λύκων» για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η περίπτωση του 27χρονου χαφ, με δεδομένο ότι οι απολαβές του είναι αρκετά υψηλές και επιπλέον θα χρειαστούν και χρήματα, ώστε να τον παραχωρήσει η Βόλσφμπουργκ. Για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι της Φλαμένγκο προσπαθούν να βρουν την φόρμουλα για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Στο πρόσωπο του Ντιέγκο, οι Βραζιλιάνοι έχουν βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ροναλντίνιο, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα. Στο παιχνίδι της απόκτησής του, όμως, έχουν μπει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν και κατέκτησε το Europa League, αλλά και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Δύο ομάδες, οι οποίες έχουν τα χρήματα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της ομάδας του, σε αντίθεση με την Φλαμένγκο. Ωστόσο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος χαφ να μείνει στην Γερμανία, καθώς ο Φέλιξ Μάγκατ δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να κρατήσει τον παίκτη.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: