Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται για να μείνει ο Αγκάνθο!!

Στα γραφεία της Οδού Αλκμήνης υπάρχει ένα συμβόλαιο το οποίο για να επικυρωθεί περιμένει… μια υπογραφή. Αυτή η υπογραφή ανήκει στον Ισπανό Νταβίντ Αγκάνθο. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μετά την 24ωρη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και έχοντας περάσει με επιτυχία όλες εκείνες τις απαραίτητες εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές, γύρισε στη Μαδρίτη για να διευθετήσει προσωπικές του εκκρεμότητες, να μαζέψει προσωπικά αντικείμενα και σήμερα –εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- θα ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό ξανά τη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά ωστόσο το ταξίδι του θα είναι δίχως επιστροφή. Ο Αγκάνθο έρχεται με την προϋπόθεση να βαπτιστεί «κάτοικος Θεσσαλονίκης» για έναν χρόνο, όση ισχύ έχει το συμβόλαιο στο οποίο συμφώνησε, και με την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης θα υπογράψει.

Εάν όλα ολοκληρωθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και ο 31χρονος υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη, στο παζλ του Κατσαβάκη προστίθεται αυτομάτως το σημαντικότερο κομμάτι που έλλειπε για να το έχει ο τεχνικός του Άρη ολοκληρωμένο. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην Οδό Αλκμήνης δεν θα υπάρξει απρόοπτο, αφού ο Αγκάνθο στο 24ωρό του στη Θεσσαλονίκη είδε πράγματα και καταστάσεις και ήταν όλα πολύ καλύτερα από αυτά που περίμενε να δει και σύμφωνα πάντα με τα όσα ο ίδιος είχε μάθει για την χώρα μας. Εκτός από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ο Ισπανός επιθετικός ξεναγήθηκε στην πόλη αλλά και στην περιοχή που θα μείνει.

Απέδειξε ότι είναι ο όρος του επαγγελματία αφού δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω. Ήταν τόσο σχολαστικός σε όλα και δύσπιστος σε βαθμό που προκάλεσε κάποια στιγμή και ένα εκνευρισμό αφού οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει άλλα προφορικά πριν πάρει το αεροπλάνο από τη Μαδρίτη και άλλα ζήτησε. Ο Ισπανός προφανώς επηρεασμένος από όσα έχει ακούσει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ζητούσε διασφαλίσεις για τα χρήματα του συμβολαίου του (ζήτησε προκαταβολή), αλλά όπως αναφέρουν άνθρωποι του Άρη η χρυσή τομή βρέθηκε, μετά από πολύωρη συζήτηση που είχαν με τον ποδοσφαιριστή.

Στον Άρη… μέσω Κίνας

Η συμφωνία του 31χρονου φορ με τον Άρη ήταν η αιτία να αναβάλει το ταξίδι που είχε προγραμματίσει για την Κίνα. Η ομοσπονδία των Ισπανών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών διοργανώνει περιοδεία στην Κίνα για μέλη της που δεν έχουν συμβόλαιο και σε αυτήν την περιοδεία διοργανώνονται φιλικά παιχνίδια με ομάδες του κινεζικού πρωταθλήματος. Στέλεχος της ομάδας ήταν και ο Νταβίντ Αγκάνθο, ωστόσο η συμφωνία του με τον Άρη άλλαξε τα πλάνα του Ισπανού φορ.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: