Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μήτογλου: «Ο Μαραντόνα ήταν ότι είναι ο Μέσι σήμερα»

Με αφορμή την επέτειο του παχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Νάπολι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που διεξήχθη σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο Δημήτρης Μήτογλου.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά το παιχνίδι με τη Νάπολι. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά νομίζω ότι γίναμε λίγο πιο γνωστοί σαν ΠΑΟΚ. Ο Μαραντόνα ήταν τότε, ότι είναι ο Μέσι σήμερα! Έλεγες πως θα τον πλησιάσεις και θα τον αντιμετωπίσεις. Μέσα στο γήπεδο, πριν βγει από την καταπακτή στο αγωνιστικό χώρο, άρχισαν να πετάγονται βεγγαλικά στο γήπεδο και για επτά λεπτά, δεν μπορούσαμε να βγούμε από τα αποδυτήρια. Το παιχνίδι της Ιταλίας, το έχω σε DVD, αλλά δεν το έχω δει πολλές φορές γιατί με πιάνει μία μελαγχολία» ανάφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής του "δικεφάλου".

Ενώ μοιράστηκε μια ιστορία με... ρολόγια: «Στη Νάπολη, μας είχαν κάνει δώρο ένα ρολόι, πολύ ξεχωριστό, που από πίσω είχε χαραγμένη την υπογραφή του Μαραντόνα. Μας έκανε τρομερή εντύπωση. Το ρολόι νομίζω ότι το έχω ακόμη».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: