Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Μπαμ» με Κόστλι, δύσκολα για Σιλβέστρ

Σε συμφωνία με τον Κάρλος Κόστλι ήρθε η Βέροια κάνοντας μία σημαντική προσθήκη στην επιθετική της γραμμή.
Ο 30χρονος φορ από την Ονδούρα διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, ενώ είναι 54 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα κι έχει πετύχει 21 γκολ. 
 
Την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στο MLS με το Χιούστον έχοντας 11 συμμετοχές και 1 γκολ. Δεν έχει αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο από τα τέλη του 2011, αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια της εθνικής Ονδούρας. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Μπελσάτοφ (Πολωνία), Μπέρμιγχαμ (Αγγλία), Βασλούι (Ρουμανία) και Άτλας (Μεξικό). 
 
Ο διεθνής άσος έφτασε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετέβη στη Βέροια και πήρε μία γεύση από την πόλη. Σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει. 
 
Η διοίκηση της Βέροιας επιχείρησε να κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο «μπαμ» κάνοντας κρούση στον Μικαέλ Σιλβέστρ. Ο 35χρονος Γάλλος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Βέρντερ, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να πει το «ναι». Ήδη προπονείται με την Άρσεναλ, όπου είχε αγωνιστεί και παλαιότερα, ενώ είναι πιθανό να υπογράψει ξανά στους Λονδρέζους. 
 
Την ίδια ώρα, θολό είναι το τοπίο για τον προπονητή. Η λύση Άγγελος Αναστασιάδης έχασε πόντους και στο προσκήνιο είναι ονόματα όπως των Κίκε Ερνάντεθ. Ντράγκαν Κοκότοβιτς, Νίκου Κωστένογλου, Παύλου Δερμιτζάκη και Μπάμπη Τεννέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: