Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μίλαν μόνο… ΕΣΥ!!

Μίλαν μόνο… ΕΣΥ!
Ένα στατιστικό που δημιουργεί υποψίες βουντού από τους αντιπάλους της και ανάγκη ευχελαίου για την ίδια αποκάλυψε για τη Μίλαν η «Gazzeta Dello Sport».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η εφημερίδα, οι «ροσονέρι» είναι οι καλύτεροι πελάτες του αντίστοιχου… Εθνικού Συστήματος Υγείας της Ιταλίας, καθώς τα παιχνίδια που έχασαν ποδοσφαιριστές τους την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμών ξεπερνούν συνολικά τα 300!

Κι αν υπάρχει κάποιος που να μην εντυπωσιάζεται από τον αριθμό και επιχειρήσει να τον αιτιολογήσει με επιχειρήματα του τύπου «έλα, μωρέ, τόσα παιχνίδια παίζουν το χρόνο», αρκεί να σκεφτεί πως το αντίστοιχο νούμερο για τους παίκτες της πρωταθλήτριας Γιουβέντους είναι μόλις 44 παιχνίδια!

Δηλαδή σε κάθε ένα ποδοσφαιριστή της «Γηραιάς Κυρίας» που απουσίαζε λόγω τραυματισμού από ματς αντιστοιχούσαν περίπου επτά… ταβλιασμένοι των Μιλανέζων!

Ενδεικτικό, δε, της ακαταλληλότητας των περσινών παικτών της Μίλαν για… ποδαρικό είναι το γεγονός πως τα συνολικά παιχνίδια που έχασαν ποδοσφαιριστές της τα τέσσερα περασμένα χρόνια ήταν 151, 161, 218 και 184 αντίστοιχα! Και ενδεικτικό του ότι η «γκαντεμιά» τους δεν αποκλείεται να είναι μεταδοτική το ότι φέτος είναι ήδη στη λίστα τραυματιών οι Μοντολίβο, Αμπάτε, Ρομπίνιο, Μπόατενγκ και Πάτο!



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: