Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσα και ο Χολέμπας!!

Μέσα και ο Χολέμπας
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει της αυριανής πρεμιέρας των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι στην Λετονία στην Ρίγα, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Κανένα πρόβλημα με Σαμαρά, κλειστά κράτησε τα «χαρτιά» του ο Φερνάντο Σάντος.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός είχε γυρίσει το πόδι του στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους και υπήρχε ανησυχία για το αν θα προλάβει να προπονηθεί πριν το ματς. Εντέλει, ο Χολέμπας, την Πέμπτη στην απογευματινή προπόνηση στην Ρίγα, κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και να τεθεί στην διάθεση του Σάντος. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Σαμαρά που ταλαιπωρούνταν από οσφυαλγία.

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Σάντος, όπως συνηθίζει, στην σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το ματς δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά τον καταρτισμό της 11άδας. Στο σημερινό δίτερμα. Με τους «κίτρινους» αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Δημούτσος, Τζιόλης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου ενώ με τους «μπλε» οι Τοροσίδης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαμαράς, Αθανασιάδης και Γκέκας.

Ωστόσο, από τις μέχρι τώρα δοκιμές του Πορτογάλου, φαίνεται ότι καταλήγει στο 4-4-2 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Κ. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο άμυνας, τον Σπυρόπουλο αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά.

Οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής στην ευθεία θα είναι από αριστερά προς τα δεξιά οι Φορτούνης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης και το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από Μήτρογλου-Γκέκα.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αλλά και κάποιοι φίλοι της «γαλανόλευκης» που έχουν ταξιδέψει από κοντινές χώρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: