Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πούτιν στηρίζει το ομαδικό σεξ!

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του εξήγησε γιατί είναι καλύτερο από το βαρετό σεξ μεταξύ δύο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξαφνιάζει τους συμπολίτες του. Αυτή τη φορά όμως τους έδωσε και κατάλαβαν. Στην πρώτη του εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ορκωμοσία του στη προεδρία ενημέρωσε τους Ρώσους για τα οφέλη του ομαδικού σεξ. Θέλοντας προφανώς να αποδείξει πόσο βαθιά προοδευτικός άνθρωπος είναι -μην κοιτάτε που έσυρε τις Pussy Riot στα δικαστήρια, αυτό έτυχε.
«Ασφαλώς και ο καθένας μπορεί να κάνει ιό,τι θέλει, αρκεί να είναι νόμιμο. Ξέρετε, μερικοί υποστηρικτές του ομαδικού σεξ λένε ότι είναι καλύτερο από το σεξ μεταξύ δύο ατόμων καθώς, όπως κάθε ομαδικό άθλημα, δεν χρειάζεται να χτυπάς πάντα εσύ την μπάλα», είπε αναγκάζοντας τους θρησκευόμενους Ρώσους να ψάχνουν να βρουν από πού τους ήρθε.
Εκτός από τα πλεονεκτήματα του ομαδικού σεξ, ο «τσάρος» της Ρωσίας μίλησε για το θέμα της Συρίας, τις Pussy Riot (για τις οποίες δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχαν απασχολήσει νωρίτερα τις αρχές) αλλά και για τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές, παίρνοντας σαφώς θέση υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα:
«Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας έντιμος άνθρωπος που θέλει πραγματικά να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο. Μία προεδρία Ρόμνεϊ θα διεύρυνε το ρήγμα σχετικά με την αντιπυραυλική άμυνα που οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Ευρώπη».
Λίγο μετά ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέβηκε σε ένα μηχανοκίνητο δελταπλάνο και πέταξε στον ουρανό της Σιβηρίας ώστε να καθοδηγήσει ένα σμήνος απειλούμενων άγριων γερανών προς την κατεύθυνση της κεντρικής Ασίας όπου μεταναστεύει, μετά τη λήξη του σιβηρικού καλοκαιριού (slideshow).
Τι άλλο πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να σας αποδείξει ότι ξέρει από πουλιά;sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: