Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα λείψει σε όλους ο Ντελ Πιέρο»

«Θα λείψει σε όλους ο Ντελ Πιέρο»
Τις δικές του εξηγήσεις για τους λόγους που ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο διάλεξε τη Σύδνεϋ για να συνεχίσει την καριέρα του, έδωσε ο Αλέσιο Τακινάρντι. Ο πρώην συμπαίκτης του Άλεξ αποκάλυψε πως οι δυο τους μιλούσαν συχνά, αλλά πως αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του Ντελ Πιέρο.

Μετά από μήνες αναμονής και αφού μελέτησε όλες τις προτάσεις που έφτασαν στα χέρια του, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία, για λογαριασμό της Σύδνεϋ. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκπληξη στον παλιό συμπαίκτη του, Αλέσιο Τακινάρντι, ο οποίος μιλώντας στο «Sky Sport 24» ομολόγησε πως δεν περίμενε να δει τον φίλο του να αγωνίζεται μακριά από την Ευρώπη.

«Μιλούσαμε συχνά με τον Άλεξ, αλλά το μόνο που γνώριζα ήταν για μια πρόταση ισπανικής ομάδας, που όμως δεν προχώρησε. Οι προτάσεις που είχε από την Ιταλία απορρίφτηκαν αμέσως, αφού ο Άλεξ δεν ήθελε να παίξει αντίπαλος της Γιουβέντους. Το είχε δηλώσει και το έκανε, δεν μπορούσε να φορέσει άλλη φανέλα από την ασπρόμαυρη», σημείωσε ο Τακινάρντι.

Ο παλαίμαχος άσος της «Γιούβε», που έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά και 5 πρωταθλήματα με τους «μπιανκονέρι», περίμενε, όπως είπε, να δει τον Ντελ Πιέρο σε μια ομάδα της Ευρώπης. «Με αιφνιδίασε η απόφαση. Περίμενα να πάει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανώς να ήλπιζε σε καλύτερες προτάσεις από την Ευρώπη. Για την Ιταλία το είχε ξεκαθαρίσει. Αλλά έτσι είναι ο Άλεξ. Έχει πάθος και είναι ρομαντικός, για αυτό επέλεξε να πάει εκεί όπου τον έκαναν να αισθάνεται σημαντικός. Αν και για να είμαι ειλικρινής, το ποδόσφαιρο μακριά από την Ευρώπη χάνει σε γοητεία και δυναμική», τόνισε ο φίλος του Ντελ Πιέρο.

Κλείνοντας, ο Τακινάρντι έστειλε τις ευχές του στον Άλεξ. «Εύχομαι τα καλύτερα στον Άλεξ. Θα μας λείψει, όχι μόνο στη Γιουβέντους, αλλά σε όλους τους φίλους του καλού ποδοσφαίρου.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: