Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στα… κόκκινα

Έξαλλος για την αντιμετώπισή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ψάχνει λύσεις να «καθαρίσει» το θέμα του. Τι λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις 320.000 ευρώ.
Είναι βέβαιο πως ο Θόδωρος Ζαγοράκης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, ένα θέμα που θίγει την αξιοπρέπειά του και επειδή είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, κοντεύει να σκάσει.
 
Ειδήσεις, τίτλοι, σχόλια και πολλές πολλές υπερβολές συνέθεσαν χθες και προχθές ένα σκηνικό που τον βασανίζει και δεν μπορεί να ησυχάσει. Ανθρωποι που τον ξέρουν καλά τον παρομοίαζαν με θηρίο στο κλουβί, έτοιμο να εκραγεί.
 
 «Το παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος μου...». «Η σκοπιμότητα που εξυπηρετούσε η εκτόξευση λάσπης προς το πρόσωπό μου...». Αυτές τις εκφράσεις χρησιμοποίησε στη γραπτή του δήλωση και γι' ακόμη μία φορά δεν ονομάτισε ανθρώπους, δεν έβγαλε από μέσα του όσα τον βασανίζουν και θέλει να μοιραστεί με τους ΠΑΟΚτσήδες, πολλοί από τους οποίους δείχνουν έκπληκτοι από την εναντίον του δίωξη για υπεξαίρεση.    
 
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
 
Στην ουσία του θέματος, μια και οι εντυπώσεις θα μείνουν, αξίζει να αναφερθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε χθες μέσω του εκπροσώπου Επικοινωνίας της ότι υπήρχε οποιαδήποτε απόφαση Δ.Σ. που να δικαιολογεί ως αμοιβή του Ζαγοράκη τις περιβόητες 320.000 ευρώ.
 
Ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε στον Libero 107,4 FM: «Η αλήθεια είναι ότι από το συμβούλιο εγκρίθηκε η απόφαση για να προταθεί αυτή η λύση στη γενική συνέλευση. Δεν αποφασίστηκε κάτι άλλο για το ποσό. Εξάλλου, δεν υπάρχει και τέτοιο δικαίωμα απόφασης από το συμβούλιο της διοίκησης. Οπως οι περισσότεροι θυμούνται τελικά, η πρόταση δεν τέθηκε σε ψηφοφορία ούτε στη γενική συνέλευση για άλλους λόγους. Αρα αυτή η υπόθεση παρέμεινε ως είχε και δεν υπάρχει καμία απόφαση».
 
 Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τώρα δεν δικαιολογούνται τα συγκεκριμένα χρήματα κι αυτό είναι σαφώς ένα θέμα για το οποίο ο Ζαγοράκης πρέπει να βρει λύση, αφού σύντομα θα κληθεί από τον ανακριτή.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: