Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η παπαδιά "ψάρευε" εραστές από τις φυλακές!

Είχε ερωτικές σχέσεις και με έναν 31χρονο βαρυποινίτη.

Η παπαδιά "ψάρευε" εραστές από τις φυλακές!
Και τρίτο εραστή φαίνεται πως είχε η παπαδιά, η οποία μάλιστα «ψάρευε» τους ερωτικούς της συντρόφους από τις φυλακές της Χαλκίδας, πάντα υπό το πρόσχημα ότι βοηθούσε τον ιερέα σύζυγό της στο φιλανθρωπικό του έργο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» η 43χρονη είχε αδυναμία στους νεότερους άντρες.

Κάποια στιγμή όμως δεν της αρκούσε η καλοπέραση και όπως όλα δείχνουν άρχισε να ρίχνει «ανιχνευτικές» προτάσεις για το ποιος θα μπορούσε να γίνει ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του πατέρα Αθανάσιου.

Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο, αποκαλύπτεται πως εκτός από τον 40χρονο αγρότη που πυροβόλησε τον ιερέα και τον 31χρονο βαρυποινίτη, υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή της και ένας 30χρονος κατάδικος για εμπόριο ναρκωτικών!

Η 43χρονη, όπως γράφει ο «Ε.Τ.» είχε δώσει κάποια στιγμή και χρηματικό ποσό, περίπου 2.300 ευρώ στον 31χρονο, με το πρόσχημα της οικονομικής βοήθειας. Όταν εκείνος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, δεν δέχτηκε να γίνει συνεργός της, χώρισαν και εκείνη έβαλε το νέο της εραστή να του ζητάει πίσω τα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον 31χρονο, ο αγρότης τον ξυλοκόπησε, γεγονός που έχει καταγγελθεί και στην Αστυνομία.

Ο πρώην εραστής

Καταδικασμένος για το φόνο του πατέρα του βρισκόταν στις φυλακές Χαλκίδας ο 31χρονος, όταν γνωρίστηκε με την παπαδιά. Αρχικά, οι επαφές του είχαν να κάνουν με τη βοήθεια που χρειαζόταν τόσο εντός της φυλακής όσο και μετά που θα αποφυλακιζόταν, αλλά γρήγορα έγιναν εραστές. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η 43χρονη του είχε εκμυστηρευτεί την επιθυμία της να σκοτώσουν τον άντρα της, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Μέσω αυτού η παπαδιά γνώρισε τον επόμενο εραστή της, τον 40χρονο αγρότη, ο οποίος ήταν τελικά αυτός που σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο ιερέα.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: