Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Οπαδοί του ΠΑΟ με πλαστά διαβατήρια στα επεισόδια!!

Μια σπουδαία είδηση βγαίνει από δημοσίευμα της ιστοσελίδας «90minuten.at», η οποία παρουσίασε έκθεση του υπουργείου εσωτερικών της Αυστρίας σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης. Υπάρχει λεπτομερής αναφορά στα επεισόδια και η είδηση είναι ότι, σύμφωνα πάντα με τους Αυστριακούς, οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν στην κατοχή τους πλαστά διαβατήρια προσπάθησαν να μπουν στη θύρα 8 μαζί με τους οπαδούς της Ραπίντ. Τέσσερις από αυτούς που το επιχείρησαν, ανακόπηκαν από την αστυνομία, στο σχετικό έλεγχο που τους έγινε.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, περίμεναν 15 οπαδούς του «τριφυλλιού», κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι κατάφεραν και παρέστησαν μεταξύ των οπαδών της Ραπίντ στη θύρα 8. Την πληροφορία για τους οπαδούς του ΠΑΟ έκαναν γνωστή και στον εκπρόσωπο της Ραπίντ, Άντι Μάρεκ, ο οποίος είπε ότι πρώτη φορά ακούει πως η αστυνομία σταμάτησε Έλληνες οπαδούς με πλαστά διαβατήρια. Όπως επίσης, δε γίνεται γνωστό εάν τελικώς ενημερώθηκαν οι αυστριακές αρχές για το ποιοι προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση και ποιοι ήταν οι πραγματικοί κάτοχοι αυτών των διαβατηρίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το υπουργείο εσωτερικών πάντοτε συντάσσει τέτοιες εκθέσεις, στους αγώνες των αυστριακών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων τους.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: