Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Τρέχει» για να έχει... παίκτες με ΑΕΚ


Το θέμα είναι γνωστό εδώ και 15 ημέρες, στη ΠΑΕ το γνωρίζουν και κινούνται για να βρουν λύση, όμως ο χρόνος πλέον πιέζει και ο κίνδυνος είναι ορατός ώστε ο Μάκης Κατσαβάκης να έχει στην διάθεση του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ μόλις 12 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο να είναι τερματοφύλακες.

Αναφερόμαστε φυσικά στην έκδοση προσωρινών δελτίων για 13 ποδοσφαιριστές, κάτι που είχε γνωστοποιήσει η ΕΠΟ επίσημα στις 27 Αυγούστου, τα οποία δόθηκαν στην ΠΑΕ Άρης μέχρι να μπορέσει να καταθέσει το δικαιολογητικό για τις προσφυγές παικτών σε βάρος της, με το οποίο θα αποδείκνυε ότι έχει προχωρήσει σε διακανονισμούς και έτσι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και φυσικά πρόκειται για τις προσφυγές των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Τόχα και Κουλοχέρη, με δυσκολότερη την περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν επιθυμεί να μπει στην διαδικασία των συζητήσεων. Πιθανότατα ίσως να είχε βρεθεί λύση στην προηγούμενη ημερομηνία εκδίκασης των προσφυγών, όμως η αναβολή για τις 11 Σεπτεμβρίου έδωσε το δικαίωμα και τον χρόνο στους "κίτρινους" να μπορέσουν να βρουν λύση πριν τις 14 του μήνα, όταν και λήγει η ισχύ των προσωρινών δελτίων με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να έχει οριστεί για την Κυριακή 16/9.

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπρόσωπους τους για να βρεθεί μία λύση και το κλίμα είναι αρκετά καλό. Το θέμα πάνω στο οποίο έχουν ρίξει την προσοχή τους και οι δύο πλευρές έχει να κάνει με τις ημερομηνίες πληρωμής των οφειλομένων στον διακανονισμό μιας και οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να είναι συνεπείς προκειμένου να μην χαλάσει η συμφωνία. Έτσι θέλουν να βρουν ημερομηνίες κατά τις οποίες θα υπάρχει εισροή εσόδων για να μπορέσουν να πληρώνουν και τις δόσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Κι εδώ πρόβλημα υπάρχει στην υπόθεση του Θέμη Κουλουχέρη ο οποίος μάλιστα ακόμα και στην πιθανότητα αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης του είναι αρνητικός, στερώντας από τον Άρη την δυνατότητα να έχει λίγο ακόμη χρόνο στην διάθεση του για συζητήσεις και οριστικές συμφωνίες.
Πρέπει λοιπόν μέχρι τις 11 ή το αργότερα τις 14 Σεπτεμβρίου οι "κίτρινοι" να φτάσουν σε διακανονισμό με τους Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο, Τόχα και Κουλουχέρη για να μπορέσουν να εκδοθούν κανονικά δελτία για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή κανονικά δελτία έχουν με τον Άρη οι: Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης, Γιάννης Γιαννιώτας, Παντελής Καπετάνος, Κώστας Καζναφέρης, Μανώλης Παπαστεριανός, Σάκης Κανούλης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μιχάλης Γιαννίτσης, Δημήτρης Κοτσώνης, Στέλιος Τσουκάνης, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Βασίλης Τρυανταφυλλάκος, Νίκος Αγγελούδης.
Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα: "Η Επιτροπή Ιδιότητας-Μετεγγραφών της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ. 107/27.08.2012 απόφασή της δέχεται, ομόφωνα, μερικώς την αίτηση της ΠΑΕ Άρης. Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της ΠΑΕ Άρης προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

RUBEN MARTIN PULIDO
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΕΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΔΑΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΙΩΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012, προθεσμία μέχρι την οποία η ΠΑΕ Άρης υποχρεούται να έχει καταθέσει το απαιτούμενο ελλείπον δικαιολογητικό στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως του δικαιολογητικού τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν, αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών". Να σημειώσουμε ότι στην ίδια στήλη προστέθηκε και το όνομα του Κοέλιο, μια εκ των τελευταίων μεταγραφών του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: