Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αρειος Πάγος και η ουσία

Η οικονομική ολοκληρωτική καταστροφή για την οποία πρέπει να δώσουν εξηγήσεις οι τελευταίες διοικήσεις του Αρη που απαρτίζονταν κυρίως από Σκόρδα, Κόντη, Γρανούζη, Αθανασιάδη φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.

Ο Αρειος Πάγος και η ουσία
Κανείς όμως δεν λογοδοτεί. Τελευταία μαχαιριά ήταν η υπόθεση της εταιρείας Sportvision που κέρδισε το δικαστήριο και ο Αρης καλείται τώρα να πληρώσει άλλο 1.258.000 ευρώ. Η υπόθεση αυτή προέκυψε επί διοίκησης Σκόρδα.
Ο Αρης, λέει, θα προσφύγει στον Αρειο Πάγο. Θυμηθείτε εσείς και την υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, για την οποία έσκουζε ο Σκόρδας, φτάνουμε τα 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Και την ίδια στιγμή, παρακαλώ, πριν από λίγες ώρες δηλαδή ο Σκόρδας αποχωρεί από τη συζήτηση των παραγόντων του Αρη θυμωμένος και έξαλλος.
Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να του πει το γνωμικό που λέει ότι «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι». Λέω τώρα. Το σημαντικό -και έχει να κάνει με την οικογένεια του Αρη- είναι το γεγονός ότι ο Σκόρδας αποτελεί και πάλι μέλος της διοίκησης της Κοινωνίας Μελών Αρη. Στην οποία διοίκηση βέβαια δεν μπήκε τσαμπουκά και μόνος του, αλλά μπήκε επειδή τον ψήφισαν τα ίδια τα μέλη του Αρη.
Οταν λοιπόν η ίδια η οικογένεια ενός σωματείου επιτρέπει και ευλογεί τέτοια πράγματα, δυστυχώς προοπτική δεν υπάρχει. Οσο χαμηλά κι αν έχει πέσει η κοινωνία μιας χώρας, όπως η ελληνική για παράδειγμα, δεν μπορεί να συμβαίνουν συγκεκριμένα γεγονότα. Αντί δηλαδή ο Σκόρδας, για παράδειγμα, να εξηγήσει στον κόσμο του Αρη (διότι ο ίδιος δεν έχει βάλει χρήματα, αλλά μόνο ο κόσμος του Αρη) για τις δυο αυτές σοβαρότατες υποθέσεις που καταστρέφουν τον Αρη, θυμώνει και αποχωρεί και από τις συνεδριάσεις.
Οταν κρύβεσαι...
Ο γνωστός νομικός Δημήτρης Μόκκας με δηλώσεις αναφέρθηκε στο θέμα των διώξεων σε βάρος του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ηλία Βιολίδη... «Ο Ζαγοράκης, μετά τις επάρατες επταετίες Βουλινού, Μπατατούδη, Γούμενου, ήρθε ως μεσσίας. Με τη λατρεία του κόσμου και 22.000 διαρκείας εισέρευσε άφθονο χρήμα στον ΠΑΟΚ.
Ο Ζαγοράκης μπορούσε και έπρεπε να μειώσει το χρέος με τέτοια κολοσσιαία έσοδα. Αντί όμως να το μειώσει, το αύξησε, και αυτό είναι απιστία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της αποκαθήλωσης του Ζαγοράκη. Λατρεύτηκε, αλλά είναι απαράδεκτο αυτά τα 300.000 ευρώ που πήρε και η διοίκηση Βρύζα τα δικαιολόγησε ως αναδρομικούς μισθούς.
Ο Ζαγοράκης δεν έπαιρνε μισθό, άρα πώς δικαιολογείται; Οταν ήρθε ο Βρύζας, είπε ότι θέλει να είναι έμμισθος πρόεδρος και πολύ καλά έκανε. Δεν ξέρω πόσα παίρνει, αλλά έχει τη νομιμοφάνεια και την κάλυψη».
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: