Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ρούνεϊ: «Θα μείνω για όσο με θέλουν»

Ρούνεϊ: «Θα μείνω για όσο με θέλουν»
Πιστός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρόθυμος να παραμείνει μέλος του συλλόγου μέχρι τα… γεράματα και φυσικά, αποφασισμένος να προσθέσει κι άλλα τρόπαια στο παλμαρέ της ομάδας, δήλωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «SkySports», λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του!

Το βιβλίο «Wayne Rooney: My decade in the Premier League» τίθεται σε κυκλοφορία εντός ολίγων ημερών, αλλά ο έμπειρος επιθετικός και εκ των «σημαιών», πλέον, του συλλόγου, δεν άφησε τους φίλους της ομάδας να… περιμένουν να διαβάσουν για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Το πρωί, δημοσιεύτηκε ακόμη ένα κομμάτι της αυτοβιογραφίας, για το «μεγαλύτερο λάθος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας», όταν «τον Οκτώβριο του 2010 εξέδωσα ανακοίνωση που έδειχνε ότι δεν ήμουν χαρούμενος στο Ολντ Τράφορντ. Πίστευα ότι θα ήμουν καλύτερα αλλού».

Η έκβαση εκείνης της υπόθεσης και η απόφασή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αντί να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, του βγήκε σε καλό και όπως δήλωσε στο «SkySports», δύο χρόνια μετά, ούτε που θέλει να σκέφτεται ότι κάποια στιγμή θα βγάλει την κόκκινη φανέλα από πάνω του.

«Όταν πηγαίνεις για πρώτη φορά σε μια ομάδα, θέλεις να φτάσεις σε επιτυχίες και να πανηγυρίσεις τίτλους. Μερικούς από τους στόχους που είχα θέσει για τα πρώτα χρόνια της θητείας μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους πέτυχα. Είμαι πλέον στην ομάδα οχτώ χρόνια και αισθάνομαι σα να είναι η οικογένειά μου. Είσαι κομμάτι της ιστορίας και βλέπεις την πρόοδο του συλλόγου στο πέρασμα των χρόνων.

Αισθάνομαι κι μέρος της ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την αγαπώ και θέλω να μείνω εδώ για όσο το θέλουν και οι άνθρωποι της ομάδας. Είναι σπουδαίος σύλλογος και ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να βρει καλύτερη ομάδα και πιο υγιή κατάσταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να μείνω εδώ και να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα. Θέλω να παίζω με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ άλλη μια δεκαετία!

Βλέπεις ποδοσφαιριστές – θρύλους όπως ο Ράιαν Γκιγκς και ο Πολ Σκόουλς και πραγματικά, ζηλεύεις όλα όσα έχουν καταφέρει και την καριέρα που έχουν. Αποτελούν παράδειγμα για όλους και το πλάνο για εμάς, νομίζω πως είναι έστω να πλησιάσουμε όσα έχουν ζήσει και έχουν καταφέρει αυτοί οι ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του Γουέιν Ρούνεϊ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: