Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κάζης: «Έπρεπε να γίνουν νωρίτερα οι κινήσεις Σαββίδη»

Για την υπόθεση Ζαγοράκη, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, μίλησε το «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο πρώην αντιπρύτανης του ΑΠΘ και μέτοχος του ΠΑΟΚ, Αριστείδης Κάζης.

Για τον Θόδωρο Ζαγοράκη, είπε: «Το θέμα του Ζαγοράκη, ετέθη στην γενική συνέλευση, αλλά δεν πέρασε. Είναι παντελώς παράνομο να δίνεται αναδρομικά μισθός στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι νομικός, αλλά πιστεύω ότι δεν γίνεται. Το ότι υπήρχε κακοδιαχείριση στην ΠΑΕ του ΠΑΟΚ είναι γεγονός, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη αν είχε γίνει με δόλο, η από …βλακεία».

Αναφερόμενος στα επεισόδια με τη Ραπίντ, τόνισε: «Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, πάνω από όλα είναι εξωαγωνιστικό, σε οικονομικό επίπεδο, που επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο και από τα επεισόδια ου δημιουργούνται χωρίς ουσιαστικό λόγο, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Ραπίντ στην Τούμπα. Αυτή τη στιγμή οι security που επιβλέπουν τους αγώνες, είναι συνήθως ΠΑΟΚτσήδες, δεν θα πρέπει να γίνεται αυτό κατά τη γνώμη μου. Η Ραπίντ Βιέννης έκλεισε δύο συνδέσμους και ο υπεύθυνος ασφαλείας παραιτήθηκε, μετά τα όσα έγιαν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα».

Ενώ για την έλευση του Ιβάν Σαββίδη και την μέχρι τώρα δράση του, δήλωσε: «Είναι θέμα μεγαλομετόχου να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ο πρόεδρος θα πρέπει να είναι τεχνοκράτης και να έχει μία εμπειρία. Δεν γίνεται να έχει μόνο απολυτήριο δημοτικού! Είναι σκληρό αυτό που λέμε, αλλά είναι η αλήθεια. Οι κινήσεις του Σαββίδη από την άλλη, είναι σωστές, αλλά θα έπρεπε να έχουν γίνει λίγο νωρίτερα. Η ομάδα έχει ένα εξτρά βάρος από την τιμωρία της UEFA, αλλά μακάρι τα πράγματα να είναι καλύτερα».






πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: