Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνημα με... 33αρα!!

Σε ένα φιλικό το οποίο δεν είναι για πολλά συμπεράσματα, ο Ολυμπιακός... συνέτριψε τον Απόλλωνα Πατρών με 83-50!
Ξεκίνημα με... 33αρα!
Στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έφτασαν εύκολα στη νίκη, αν και το σημαντικό ήταν να ξεμουδιάσουν οι παίκτες από τις συνεχόμενες προπονήσεις.
Παρουσία λοιπόν του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέλαβαν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και σιγά, σιγά ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα όπου έμεινε ως και το τέλος του φιλικού που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου Μοντανα στο Καρπενήσι.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-13, 42-25, 62-31, 83-50
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 11, Λο 3, Άντιτς 13(2), Σπανούλης 6(1), Περπέρογλου 5(1), Ντόρσεϊ 11, Σλούκας 6, Μαυροειδής 4, Γκετσεβίτσιους 7(1), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 9, Κατσίβελης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Καπερώνης, Λιανός 8, Δανιήλ 1, Πέτροβιτς, Πελεκούδας 2, Γκόρντον 22(6), Ζαφείρης, Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 9, Τέρνερ 6».



«Όχι συμπεράσματα από τώρα...»

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, τον οποίο και νίκησε με 83-50 στο πρώτο του φετινό φιλικό, ωστόσο όπως δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, αυτά τα ματς δεν είναι για συμπεράσματα.

Ο Έλληνας τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, πως «Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και για τον Απόλλωνα.

Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σ’ ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας στο βουνό κι έτσι το είδαμε».




πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: