Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

"Δεν κρατάει τον λόγο του ο Ιωαννίδης;"

Επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, έστειλαν οι "AUSTRIAN BOYS", σε μία προσπάθεια να του θυμήσουν όσα ο ίδιος είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν...

"Δεν κρατάει τον λόγο του ο Ιωαννίδης;"
Ανακοίνωση:
Δήλωση Γιάννη Ιωαννίδη, υφυπουργού Αθλητισμού, στην ΝΕΤ Αρχές Ιουλίου:

«Όταν ρίχνεις μια ολόκληρη πόλη πρέπει να έχεις στοιχεία πως η ΠΑΕ που εκπροσωπεί έχει συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια. Όταν δεν έχεις στοιχεία και την ρίχνεις είναι αδικία. Δεν μπορεί επειδή ένας άνθρωπος έχει κάνει οτιδήποτε να ευθύνεται όλη η ομάδα. Ο πρόεδρος θα διωχθεί ποινικά. Η ομάδα όμως δεν πρέπει να την πληρώνει. Με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από ότι έμαθα. 

Στην Α΄ Εθνική δεν μπορούμε να τον επαναφέρουμε αλλά πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ....»

Υπενθυμίζοντας τη παραπάνω δήλωση του κου Ιωαννίδη έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
  • Δεν θέλουμε να φανταστούμε ότι ο κος Ιωαννίδης, δεν κρατάει το λόγο του.
  • Δεν θέλουμε να αποδειχτεί ότι ο προκάτοχος του Γερουλάνος επονομαζόμενος και ως «νεκροθάφτης» της πόλης του Βόλου, ήταν πιο ισχυρός και πιο «συνεπής» στο έργο του.
  • Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ολόκληρος Υπουργός πέφτει θύμα εκβιασμών προέδρων ομάδων που χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά και που αν τηρούνταν οι νόμοι, οι ομάδες τους έπρεπε να έχουν σβήσει από το ποδοσφαιρικό χάρη.
  • Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι επιθυμεί το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία, να έχει την ίδια τύχη του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Μαγνησίας
  • Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι επιφυλάσσει την ίδια τύχη στον Βουλευτή Μαγνησίας του κόμματος του και Αντιπρόεδρο της Βουλής και φίλαθλο της ομάδας μας κο Νάκο, με την προηγούμενη βουλευτίνα και Αντιπρόεδρο της Βουλής κα Ζήση, η τύχη της οποίας αγνοείται κάπου στην Αθήνα.
  • Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι δεν θα τηρήσει τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του.
Δεν μπορούμε όμως να περιμένουμε και άλλο!!!! Αν στην κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος της Β εθνικής δεν βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, όλα τα παραπάνω θα είναι απλά μια πικρή αλήθεια για τον ίδιο, το κόμμα του και τους εκπροσώπους του στο Ν. Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: