Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα σας σπάσουμε τα πόδια»

«Θα σας σπάσουμε τα πόδια»
Άρχισαν τα «όργανα» στη Σικελία. Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα έξω από το προπονητικό κέντρο της Παλέρμο, απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και όσους ασχολούνται με την ομάδα. Τα συνθήματα αυτά έρχονται να οξύνουν την κατάσταση, λίγες μόνο μέρες μετά την κόσμια διαμαρτυρία στην οποία προχώρησαν οι απογοητευμένοι οπαδοί των Σικελών.

Πριν ακόμα ξεκινήσει το Καμπιονάτο, ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, είχε προειδοποιήσει τους οπαδούς της ομάδας του, πως οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι δύσκολες. Η ομάδα είχε προχωρήσει σε ανανέωση και οι παίκτες, καθώς και ο νέος προπονητής, Τζουζέπε Σανίνο, ζητούσαν πίστωση χρόνου, ώστε να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

Ο πρόεδρος «έπεσε μέσα» σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρώτα αποτελέσματα της Παλέρμο. Πρεμιέρα εντός έδρας με ήττα 3-0 από τη Νάπολι, δεύτερη αγωνιστική με ίδιο αποτέλεσμα, αυτή τη φορά παίζοντας στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο.

Οι δύο «τριάρες» δεν άρεσαν και πολύ στους οπαδούς της Παλέρμο. Μετά την κόσμια διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο της ομάδας την τελευταία μέρα των μεταγραφών, όταν οι «τιφόζι» ζητούσαν ενίσχυση, ακολούθησε μια άλλη μορφή διαμαρτυρίας που έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους παίκτες - και όχι μόνο - της Παλέρμο.

Έξω από το προπονητικό κέντρο άγνωστοι έγραψαν: «Πάρτε τα πόδια σας, αλλιώς θα σας τα σπάσουμε.» Σαφώς απειλητικό μήνυμα που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Όλοι ελπίζουν πως οι οπαδοί αυτοί θα μείνουν στις απειλές και δεν θα προχωρήσουν και στις πράξεις.

Το σίγουρο είναι πως οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση των οπαδών είναι οι ίδιοι οι παίκτες, κερδίζοντας κάποιο παιχνίδι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: