Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Θα μπορούσε πιο εύκολα…!!

Θα μπορούσε πιο εύκολα…
Θα μπορούσε να επικρατήσει πιο εύκολα της Ρουμανίας η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε τελικά με 3-2 σετ την αντίπαλό της, στην πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013 που διεξάγεται στα Τρίκαλα και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια να προκριθεί στην επόμενη φάση. Οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη προηγήθηκαν με 2-0 σετ και, ενώ όλα έδειχναν πως θα έφταναν εύκολα στην τελική επικράτηση, κόντεψαν να «αυτοκτονήσουν».

Στο πρώτο σετ, οι Έλληνες είχαν τη σαφή υπεροχή σε άμυνα και επίθεση και έφτασαν στο +7 και στο +9 πριν την τελική επικράτηση.

Στο δεύτερο σετ, οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη δεν φάνηκαν να απειλούνται, εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των αντιπάλων τους και έφτασαν εύκολα στο 2-0.

Όμως, στο τρίτο σετ, οι Ρουμάνοι άλλαξαν παντελώς και αιφνιδίασαν την ελληνική ομάδα, προηγούμενοι με +5. Η είσοδος των Πελεκούδα και Κοκκινάκη έφεραν το -2, όμως δεν υπήρξε συνέχεια.

Οι αλλαγές στους ακραίους δε βοήθησε την Ελλάδα στο τέταρτο σετ, παρά μόνο να κοντράρει τους αντιπάλους της, που είχαν καλύτερο ρυθμό όταν προηγήθηκαν με τρεις πόντους.

Στο τάι μπρέικ, η Ελλάδα βελτιώθηκε και κράτησε ένα +3 σταθερά μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.


Τα σετ: 14-15, 18-25, 25-21, 25-22, 12-15



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: