Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Έκανε την κρίση… ευκαιρία!

Έκανε την κρίση… ευκαιρία
Την βεβαιότητα πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να διακριθούν στο Καμπιονάτο προερχόμενοι από τη δεύτερη κατηγορία, εξέφρασε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στο ιταλικό συνδρομητικό κανάλι «Sky», μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο Σαν Σίρο με τη Ρόμα, η οποία προκάλεσε θετικά σχόλια στους ειδικούς του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αν και δεν είχε καθόλου παραστάσεις από τη Serie A, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην πρώτη του εμφάνιση στο Σαν Σίρο με τη φανέλα της Ρόμα εντυπωσίασε. Ο τρόπος παιχνιδιού του, η ωριμότητά του και το ποδοσφαιρικό του θράσος, ήταν αυτά που προκάλεσαν τα ευνοϊκά σχόλια όσων είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν εν δράσει. Όλοι τόνισαν πως ο Ταχτσίδης ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες και συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Ίντερ.

Αυτό που εξέπληξε πολλούς ήταν το γεγονός πως ένας παίκτης που έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία, προσαρμόστηκε αμέσως στις απαιτήσεις της Serie A και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Ο ίδιος ο Ταχτσίδης, πάντως, δε συμμερίζεται αυτή την έκπληξη, θεωρώντας πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που προέρχονται από μικρότερες κατηγορίες και θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν. Αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία.

«Σχεδόν όλοι είναι πεπεισμένοι πως όσοι προέρχονται από μικρότερες κατηγορίες δεν μπορούν να παίξουν στην πρώτη. Τώρα, όμως, εν μέσω κρίσης, θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες που έπαιζαν στη δεύτερη κατηγορία και θα αποδειχτεί πως έχουν ταλέντο και ικανότητες και μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στη Serie A», δηλώνει ο Ταχτσίδης.

Ο Παναγιώτης αποκάλυψε και ποιος τον συμβούλευσε πριν το ματς με την Ίντερ. «Ήταν ο Ντε Ρόσι που μου μίλησε και μου είπε να αντιμετωπίσω το παιχνίδι σαν να έπαιζα το Βερόνα - Αλμπινολέφε», είπε γελώντας ο Ταχτσίδης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: