Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ντελ Πιέρο: Θα κάνει ό,τι θέλει εκείνος!!

Το «ελεύθερο» να παίζει όπου θέλει και να κινείται σε όποιο χώρο επιθυμεί εντός αγωνιστικού χώρου θα έχει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, όπως τόνισε ο προπονητής της Sydney FC, Ίαν Κρουκ.
Ο «άρχοντας» της Αυστραλίας από 'δω και πέρα έχει όνομα και λέγεται Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο! Ολόκληρη η χώρα πίνει... νερό στο όνομά του, πράγμα φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία της υπογραφής του συμβολαίου συνεργασίας του «Μεγαλέξανδου» με την ομάδα του Σίδνεϊ.
«Ο Άλεξ αγωνίστηκε σε μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, είτε σαν «9αρι» είτε σαν «10αρι». Αυτό θα κάνει και σε μας. Θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο», ήταν τα λόγια του τεχνικού της νέας ομάδας του «Πιντουρίκιο», Ίαν Κρουκ, δείχνοντας πως ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους θα είναι ο σούπερ σταρ, όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και ολόκληρης της χώρας!
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Σκοτ Μπάρλοου, τόνισε: «Κάναμε μια σημαντική επένδυση που δίνει πρεστίζ στο σύλλογο και θα βοηθήσει το πρωτάθλημα ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη τηλεθέαση και συνεπώς μεγαλύτερα τηλεοπτικά συμβόλαια. Ακόμα και στο εξωτερικό αποκτά ενδιαφέρον η A-League.»



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: