Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Για το ποδόσφαιρο, λεφτά υπάρχουν!!

Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής ενδέχεται να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και ξέρετε ποιος θα πληρώσει τη μεγάλη επιστροφή; Το κράτος φυσικά!
Για το ποδόσφαιρο, λεφτά υπάρχουν!
Μπορεί, λοιπόν, να βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου η Κυβέρνηση ψάχνει καθημερινά τρόπους για να κόψει μισθούς και να απολύσει κόσμο, μπορεί χιλιάδες συνάνθρωποί μας να τα… βγάζουν πλέον εξαιρετικά δύσκολα πέρα, ωστόσο όπως μάθαμε σήμερα, το κράτος έχει ακόμα λεφτά για να δίνει στο ποδόσφαιρο! Και όχι φυσικά για την ανάπτυξή ή έστω για τις ακαδημίες, αλλά για να βοηθήσει κάποιες ΠΑΕ, κάποιες ανώνυμες εταιρίες…
Αυτό αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής, Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος μιλώντας για το ενδεχόμενο επιστροφής των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στην Football League τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Πολιτεία θα συνδράμει θεωρώ οικονομικά επειδή θα ανέβει ο αριθμός των ομάδων. Τα έσοδα των ομάδων είναι πολύ χαμηλά. Γύρω στις 220.000 ευρώ είναι η χορηγία από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά για την κάθε ομάδα».
Δηλαδή, το κράτος όχι μόνο δίνει λεφτά μέσω του ΟΠΑΠ, αλλά τώρα θα δώσει και έξτρα χορηγία στις τρεις ομάδες, ώστε να μην διαμαρτύρονται οι υπόλοιποι από το… μοίρασμα της πίτας. Και πόσο θα είναι αυτό το «εξτραδάκι»; Σίγουρα πάνω από 300.000 ευρώ, όπως λέγετε τις τελευταίες ώρες. Για την εποχή που ζούμε και τι δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, σίγουρα το ποσό αυτό δεν είναι μικρό.
Μπορεί λοιπόν κάποιοι να μιλάνε για κρίση, ωστόσο όπως φαίνεται το κράτος έχει λεφτά για το ποδόσφαιρο…


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: