Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Συμφιλιώθηκε μετά από 31 χρόνια ο Λίνεν!!

Με μια χειραψία σφραγίστηκε η συμφιλίωση του Έβλαντ Λίνεν με τον Νόρμπερτ Σίγκμαν 31 χρόνια μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του τεχνικού της ΑΕΚ. Στις 14 Αυγούστου 1981 ο Σίγκμαν με ένα δολοφονικό χτύπημα είχε ανοίξει τον μηρό του Λίνεν και χρειάστηκαν πάνω από 20 ράμματα για να κλείσει η πληγή.
Συμφιλιώθηκε μετά από 31 χρόνια ο Λίνεν
Το περιστατικό είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και είχε δημιουργήσει έχθρα ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Τρεις δεκαετίες μετά, με την μεσολάβηση του γερμανικού περιοδικού Kicker, Λίνεν και Σίγκμαν συναντήθηκαν λύνοντας για πάντα τη διαφορά τους. "Ήταν απλά άτυχος που με βρήκε έτσι. Δέκα εκατοστά πιο κάτω, στο γόνατο και κανείς δεν θα μιλούσε για αυτό το φάουλ αλλά βέβαια θα ήμουν ανίκανος πλέον για ποδόσφαιρο" τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.
Στο παρελθόν είχαν γίνει και πάλι προσπάθειες να συμφιλιωθούν οι δύο άνδρες αλλά είχαν αποτύχει καθώς το... τραύμα δεν είχε επουλωθεί ακόμα. Μάλιστα ο Σίγκμαν αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να ακυρώσει και αυτή την συνάντηση. "Πρέπει να σας αποκαλύψω ότι σκέφτηκα δύο φορές να ακυρώσω τη συνάντηση" είπε με απολογητικό ύψος και συνέχισε: "Το σκεφτόμουν μέρες. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν είχα πρόθεση. Ήμουν σκληρός παίκτης αλλά δεν ήθελα να χτυπήσω τον Έβαλντ. Σήμερα όμως πλέον καταλαβαίνω την προσέγγιση του στο περιστατικό. Ήταν απολύτως λογικό". Πλέον με την χειραψία αυτή όποια άσχημα συναισθήματα είχαν μείνει έσβησαν μια και ο Λίνεν είχε ήδη συμφιλιωθεί με τον Ρεχάγκελ, προπονητή του Σίγκμαν σε εκείνο το ματς.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: