Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

To «ευχαριστώ» του Χουλκ στον Φερέιρα!!

Τις ευχαριστίες του προς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε δημόσια ο Χουλκ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA!
Την ώρα που στην Ελλάδα ακούει… μουρμούρες για τις επιλογές του στον Παναθηναϊκό, στα αυτιά του Πορτογάλου φθάνουν ευχαριστίες από ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας για την εξέλιξη της καριέρας τους!
«Έπαιζα στην Ιαπωνία για 3,5 χρόνια και είπα στον ατζέντη μου ότι ονειρευόμουν να κάνω καριέρα στην Ευρώπη, εκείνος μου ανέφερε τότε την προοπτική της Πόρτο, όπου πήγα και πέρασα μία εκπληκτική τετραετία στην καριέρα μου», τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ο οποίος το καλοκαίρι μετακόμισε στη Ζενίτ με το ιλιγγιώδες ποσό των 90 εκατ. ευρώ (μαζί με τις αποδοχές του) και πρόσθεσε:
«Για να πετύχω όμως είχα την αμέριστη βοήθεια των προπονητών μου και περισσότερο του Ζεσουάλδο Φερέιρα!».
Ο Χουλκ μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς απέδωσε μεγάλο μέρος από την εξέλιξή του στον τεχνικό των «πρασίνων»! «Ο Ζεσουάλδο με βοήθησε πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ άμεσα και να εξελιχτώ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πάντοτε μιλούσε μαζί μου και συζητούσαμε οποιοδήποτε πρόβλημα είχα εντός ή εκτός γηπέδου και γι αυτό τον ευχαριστώ πολύ!», κατέληξε ο πρώην άσος της Πόρτο!


πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: