Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ζιγκερίδης: ''Ο Σαββίδης να ειναι ο νέος πρόεδρος στον ΠΑΟΚ"

Η εκπομπή «Στη σέντρα» του “Aθλητικού Metropolis” φιλοξένησε σήμερα τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Δημήτρη Ζιγκερίδη και τον παλιό παράγοντα Κώστα Ορφανό.

Αμφότεροι δήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και την ελπίδα τους πως ο νέος ΠΑΟΚ θα έχει πολυ υψηλούς στόχους με τον ίδιο πρόεδρο.

Για τη σημερινή Γ.Σ. ο κ.Ζιγκρίδης δηλωσε : "Ένα θέμα είναι αν θα υπάρξει αιρετή διοίκηση. Δε θα υπάρξει όμως, γιατί το ανήγγειλε και ο ίδιος ο κ. Σαββίδης ότι θα πάει ακόμα ένα εξάμηνο. Εκτός και αν γίνει κάποια έκπληξη, αλλά νομίζω το ξεκαθάρισε. Η πρόθεση του είναι να συνεχίσει με Πρωτοδικείο, μέχρι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα με τα χρέη και μετά να αναλάβει με αιρετή διοίκηση. Το πλαίσιο που καθόρισε με τις δύο συνεντεύξεις που έδωσε θα είναι και αυτό που θα κινηθεί".

Για το ζήτημα του προέδρου: "Δεν το ξεκαθάρισε. Εδειξε μία εμπιστοσύνη στον Ζήση Βρύζα, αλλά δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω πραγματικά. Εκανε και για το πρόσωπο του μία αναφορά, αλλά δεν το ξεκαθάρισε. Ενώ σε άλλα θέματα ήταν πολύ ξεκάθαρος και θα έλεγα ήταν επικοινωνιακός, συγκλονιστικός και ρεαλιστής σε κάποια ζητήματα, σε αυτό δεν ήταν ξεκάθαρος. Σε μία αιρετή διοίκηση θα πρέπει να είναι ο ίδιος πρόεδρος. Αν έχει ένα δικό του διευθύνοντα σύμβουλο, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Με την τοποθέτηση που έκανε ανέβασε πολύ την κ. Γκοντσάρεβα, η οποία ουσιαστικά είναι αντ' αυτού".

Για το ίδιο θέμα ο κ. Ορφανός δήλωσε:
«Είναι νομοτελειακό θέμα σε αιρετή διοίκηση πρόεδρος να είναι ο Σαββίδης ή κάποιο απ' τα παιδία του. Αν μου ζήταγε τη γνώμη μου θα έλεγα να μπει χωρίς συζήτηση πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, εφόσον θα βάλει αυτός τα χρήματα. Για θέματα διοίκησης μπορεί να βάλει κάποιο σύμβουλο.

Για την συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Σαββίδη ο κ. Ζιγκερίδης ανέφερε πως: "Είναι θετικός ο απόηχος της παρουσίας Σαββίδη. Εχει μία πολυσχιδή προσωπικότητα. Είναι επικοινωνιακός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μου άρεσε που φάνηκε γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ορφανος: "Ο κύριος Σαββίδης με εξέπληξε θετικά, έδειχνε πως έχει στόχο να πετύχει, μπαίνει γρήγορα στα θέματα και στις εξελίξεις. Είναι αποφασισμένος να ασχοληθέι και να λύσει τα προβλήματα όχι μονο του ΠΑΟΚ αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου."

Για την επόμενη μέρα:

Ζιγκερίδης: "Δεσμεύτηκε για 10 εκατομμύρια φέτος. Αυτό είναι και το ποσό που λέγαμε για τα 20 εκατομμύρια που θα χρειαστούν και είχα φανεί ενοχλητικός σε κάποιους. Το επιβεβαιώνει και ο μεγαλομέτοχος, δείχνοντας την πρόθεση του να ενισχύσει την ΠΑΕ με άλλα 10 εκατομμύρια, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Δεσμεύτηκε για αυτό και το ακούσαμε όλοι μας".

Ορφανός: "Ο κύριος Σαββίδης είναι αξιόπιστος, ακόμα και όσον αφορά το γήπεδο δήλωσε πως άσχετα με το γεγονός πως ο ίδιος θα είναι αύτος που θα βάλει τα λεφτά για να χτιστεί, θα μείνει στην ιδιοκτησία της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση."



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: