Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Σκουρτόπουλος: «Παίξαμε πολύ καλά»

Σκουρτόπουλος: «Παίξαμε πολύ καλά»
Σε μια δύσκολη έδρα-όπως αυτή του ΚΑΟΔ- ο Πανιώνιος «απέδρασε» με το διπλό και ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος για το καλό… ποδαρικό στη φετινή Α1.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια, τόνισε ότι αυτή η νίκη δίνει στην ομάδα του πίστωση χρόνου, προκειμένου να δουλέψει και να βελτιωθεί.

«Πετύχαμε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που συνήθως πετυχαίνει πάνω από 80 πόντους. Το τελικό σκορ δείχνει ότι παίξαμε πολύ καλά, κυρίως στην άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά ειδικά, πάνω στον Ντέιλ που οργανώνει όλο το παιχνίδι αλλά και σκοράρει. Ο ΚΑΟΔ πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και αυτή η νίκη θα μας δώσει πίστωση χρόνου. Συγχαρητήρια στον Γιώργο που έχει φτιάξει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα πάει πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν από τόσο μακριά για να μας συμπαρασταθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: