Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Βωβός: «Το γήπεδο δεν είναι στο συμφωνητικό!»

Ο Άρης Βωβός υποστήριξε πως το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει στο συμφωνητικό που έχει υπογράψει η εταιρεία του με το Δήμο Αθηναίων για τη «Διπλή Ανάπλαση» και τόνισε πως θέλει να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για το συγκεκριμένο θέμα.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα zougla.gr ο κ. Βωβός αναφέρθηκε τόσο στα θέματα που έχουν προκύψει με την υπαγωγή της εταιρείας του στο άρθρο 99 αλλά και με το ζήτημα της «Διπλής Ανάπλασης» σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το οποίο σχετίζεται άμεσα με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.
«Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και περιμένουμε ότι αυτή την φορά θα εφαρμοστούν οι νόμοι. Ακούω ότι διαμαρτύρεται η ΠΑΕ, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση, εάν περιμένουμε να φτιαχτεί το γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική», ερωτώμενος για τη συζήτηση του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά τη Διπλή Ανάπλαση.
Σε άλλη αποστροφή του λόγου του, ο κ. Βωβός σχολίασε πως: «Ο Παναθηναϊκός ας φτιάξει το γήπεδό του, όποτε θέλει, αλλά δεν μπορεί να ζητάει να κατασκευαστεί πριν απ’ όλα, την στιγμή που δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η εταιρεία Βωβός δεν μπορεί ν’ αναλάβει και άλλα. Το ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν είναι στο συμφωνητικό με τον Δήμο. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει ο κύριος Καμίνης. Ακούω ότι θέλει να τους ικανοποιήσει όλους, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αυτή την στιγμή. Το κλειδί το κρατάει ο Δήμος».
Ενώ για το αν σκοπεύει να μιλήσει με την «πράσινη» ΠΑΕ, υποστήριξε: «Θέλω να κάνω ένα ραντεβού με τον κύριο Αλαφούζο και θα επιδιώξω να το κάνω. Δεν μπορώ να πω εγώ τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες (εμπορικό, εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη) μπορεί να παίζει στη Λεωφόρο, αν και νομίζω ότι υπάρχουν θέματα στατικότητας».
Επίσης, για το αν τελικά θα καταθέσει αγωγές εναντίον του Δήμου και του Παναθηναϊκού όπως είχε προϊδεάσει στο παρελθόν, υποστήριξε: «Δεν θέλω σε αυτή την φάση να μιλήσω για αποζημιώσεις. Ο Παναθηναϊκός ψυχορραγεί. Πως θα πάω να του ζητήσω εγώ αποζημίωση; Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν μπορεί να βρει χρηματοδότη. Ίσως σε 2-3 χρόνια ν’ αλλάξουν τα πράγματα και να μπορεί να χτίσει το γήπεδο. Όμως η Διπλή Ανάπλαση δεν μπορεί να εξαρτιέται από το γήπεδο! Έλεος πια…».


πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: