Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Κουφός: «Διαφήμιση για το μπάσκετ»

Κουφός: «Διαφήμιση για το μπάσκετ»
Την ικανοποίησή του για το πολύ καλό παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στον Κολοσσό και στον ΑΓΟΡ, εξέφρασε ο Στέργιος Κουφός.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου μίλησε για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ανάμεσα στις υπόλοιπες 12 ομάδες (πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) ενώ δήλωσε ανήσυχος για τους τραυματισμούς των Πέτγουεϊ, Μπράουν και Λάτοβιτς.

«Εύχομαι ο Θεός να μας δίνει δύναμη γιατί με το καλημέρα βιώσαμε για μία ακόμη φορά εδώ στη Ρόδο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Ειλικρινά πολλά συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στο Μηνά για τη δουλειά που κάνει. Εύχομαι να έχουμε υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου πρωταθλήματος. Το είχα πει και παλαιότερα ότι, μετά τις δύο ομάδες τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό οι άλλες 12 θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να το πιστέψετε αυτό που θα πω, αλλά δεν είναι η ήττα αυτή που με πείραξε τόσο πολύ, όσο οι τρεις τραυματισμοί που έχουμε (Πέτγουει, Μπράουν, Λάτοβιτς). Παίζουμε το Σάββατο και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό από την πίκρα που μας δίνει αυτή η ήττα. Νομίζω ότι κάναμε τα απολύτως απαραίτητα για να δώσουμε στις προσωπικότητες που έχουμε τις τελευταίες επιθέσεις. Δεν τα καταφέραμε δύο φορές. Πιστεύω ότι αυτό το γήπεδο δίνει μία ιδιαίτερη ώθηση στα κρίσιμα σημεία, σε οποιονδήποτε παίκτη. Ο Κολοσσός ήταν πιο σοβαρός στα κρίσιμα σημεία, αν εξαιρέσει κανείς τις δύο χαμένες βολές του Καλαμπόκη στο τέλος. Ακόμη κι εκεί ήμασταν μπερδεμένοι. Είχαμε πει να πάμε για τρίποντο, γιατί δεν αντέχαμε άλλη παράταση. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στον Κολοσσό. Εύχομαι να έχουμε δύναμη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Νέστορας Κόμματος, ο οποίος στάθηκε στην δυσκολία της πρεμιέρας.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για μας. Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη, όπως ξέρετε. Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια, έπαιξε πιο συγκεντρωμένα. Είχαμε δύο ευκαιρίες και στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση να κερδίσουμε, αλλά φανήκαμε άτυχοι. Θέλουμε πολλή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: