Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τσέζαρεκ: «Ανησυχούσα για αυτό έφυγα»

Ένας "φίλος" από τα παλιά που τώρα αγωνίζεται στην πατρίδα του, μίλησε για την πρώην ομάδα του και τη συνέχεια της καριέρας του. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο όποιος δήλωσε πως του λείπει η Ελλάδα και ο Άρης, και πως ανησυχούσε για το οικονομικό κομμάτι, λόγος που τον επηρέασε ώστε να πάρει την απόφαση να φύγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη σέντερ φορ:

Για τον Άρη: «Διαβάζω νέα του Άρη που και που, και με στεναχωρούν αυτά που γίνονται. Αγάπησα τον Άρη και τον κόσμο του το διάστημα που έμεινα εδώ και είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η κατάσταση σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Αυτά τα προβλήματα είχαν εμφανιστεί πριν από χρόνια, από όταν ήμουν εγώ στην ομάδα. Φοβόμουν πως θα γίνουν χειρότερα, κάτι μέσα μου έλεγε να φύγω. Από τότε δεν υπήρχαν λεφτά».

Για την Ελλάδα και τις προτάσεις που είχε να γυρίσει : «Μου λείπει η Ελλάδα, έχω φίλους που μιλάω ακόμα. Έφυγα γιατί είχα βαρεθεί λίγο μετά από 8 χρόνια, αλλά τώρα μου λείπει. Η πρόταση από τη Μακάμπι ήταν πολύ καλή και δεν το σκέφτηκα. Είχα την ευκαιρία να γυρίσω μετά που έφυγα από τη Μακάμπι, υπήρχαν προτάσεις από την Ελλάδα αλλά επέλεξα να συνεχίσω στην πατρίδα μου".

Τέλος ανέφερε πως μιλάει με τον Μάρκο Βελλίδη και πως ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα ήθελε να επιστρέψει κάποτε.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: