Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ορφανός: «Πρώτη φορά μιλάει κάποιος τόσο ξεκάθαρα»

Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Σαββίδη, τις κριτικές που άσκησε σε Δώνη, Βρύζα και ορισμένους οπαδούς και το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Για τον Σαββίδη:

«Ίσος είναι η πρώτη φορά που κάποιος μιλάει με τόσο ξεκάθαρο τρόπο. Ο Σαββίδης έχει τις δικές του σκέψεις, εκτιμώ ότι ξεκινάει μια δύσκολη προσπάθεια. Θα κριθεί σε βάθος χρόνου αυτή η προσπάθεια δεν γίνεται να κριθεί σε μικρό χρονικό διάστημα».

Για τις κριτικές σε Δώνη, Βρύζα και ορισμένους οπαδούς:

«Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αυτές οι κινήσεις δείχνουν έναν άνθρωπο αποφασισμένο με δικές του πρωτοβουλίες. Οι επιλογές του θα πρέπει να είναι πάνω στο δικό του μοτίβο. Ο Σαββίδης κάνει το δικό του σχεδιασμό και οι άλλοι λειτουργούν ως εργαλεία. Εγώ σε πρώτη φάση με ενδιαφέρων παρακολούθησα όσα είπε».

Για το σκοπό του Σαββίδη:

«Δεν θα βάλει χρήματα απλά για να βάλει, οι κινήσεις του δείχνουν τη στόχευση του. Εγώ πιστεύω ότι η υπόθεση θα πάει προς το καλό».

Για τα χρέη:

«Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει και τα χρέη της ομάδας και θα βρει τη λύση. Μακάρι όπως ο Σαββίδης έτσι και οι προηγούμενοι από αυτόν να βρίσκανε μια λύση».

Για το γήπεδο:

«Θέλω να θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες όταν απέκτησε τον δικό του γήπεδο. Το γήπεδο προσφέρει οφέλη και πολλές δυνατότητες στην ομάδα, θα ήταν πολύ καλό να αποκτούσε ο ΠΑΟΚ το δικό του γήπεδο».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: