Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Καρύδας: «Θα τα καταφέρει ο Στράντζαλης»

Ο προπονητής της Βέροιας, Νίκος Καρύδας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Ηρακλή, για το τι άλλαξε στην ομάδα και για το θέμα του προπονητή.

Αρχικά αναφέρθηκε στο τι άλλαξε στην ομάδα:

«Αυτό που άλλαξε είναι η ψυχολογία, τα παιδιά άρχισαν να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Σαν ομάδα δεν σκεφτόμαστε ότι πετύχαμε κάτι, έχουμε 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και θα έπρεπε να είχαμε 12. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Βέροια έχει αλλάξει επίπεδο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό».

Για το αν τον έχει συζητήσει με τον Αρβανιτίδη το θέμα του μόνιμου προπονητή:

«Αυτή τη στιγμή είμαι υπηρεσιακός, με τον κ. Αρβανιτίδη έχουμε πολύ καλή σχέση. Εγώ δεν προβληματίζομαι και δεν με απασχολεί αυτό, είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου και ότι θέλει ας έρθει. Λειτουργώ σαν προπονητής της ομάδας και προσπαθώ να περάσω την φιλοσοφία μου στην ομάδα».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή και τον αγωνιστικό χώρο:
«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και με λυπεί αυτό. Υπάρχει εγκατάλειψη στο θέμα των γηπέδων και οι αγωνιστικοί χώροι δεν βοηθάνε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο χθεσινό παιχνίδι τα πήγαμε καλά, έμεινα ευχαριστημένος».

Για τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες και έχει περάσει πολλά. Εγώ έχω περάσει από τον Ηρακλή και έφυγα γιατί προέβλεπα τι θα γίνει. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: