Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ρόις: «Να παίξουμε όπως με Ιρλανδία»

Ρόις: «Να παίξουμε όπως με Ιρλανδία»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η εθνική Γερμανίας στον αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία και τη ευρεία νίκη με 6-1, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μάρκο Ρόις.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν ο «κινητήριος μοχλός» των «πάντσερ», καθώς σημείωσε δύο γκολ και η εν γένει παρουσία του ήταν πολύ καλή, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες του να έχουν την ίδια απόδοση και με τη Σουηδία.

«Η εμφάνισή μας απέναντι στην Ιρλανδία ήταν αυτή που θα πρέπει να έχουμε σε κάθε παιχνίδι μας. Ωστόσο, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό απέναντι στην Σουηδία», είπε αρχικά ο Ρόις.

Πλέον όλοι στις τάξεις των «πάντσερ» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στους Σκανδιναβούς με τον μεσοεπιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ να τονίζει πως πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι παγκοσμίου κλάσης, όμως αυτό δεν επηρεάζει τη ψυχολογία μας και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Σουηδία που έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο».




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: