Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Σειρήνες καλούν τον Φυτανίδη

Ιταλικοί και αγγλικοί σύλλογοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον αμυντικό του Ατρομήτου, που βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση, όπως γράφει η «SportDay».
Αρκετοί σύλλογοι παρακολουθούν την πορεία του 28χρονου στόπερ των Περιστεριωτών από DVD ή στέλνουν ανθρώπους να τον δουν από κοντά, ώστε να τσεκάρουν την αξία του και να του καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Άλλωστε, η συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συζητήσεις για την ανανέωση αυτής.

Παράλληλα, αυξάνεται η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για ενδεχόμενη πρόταση του ΠΑΟΚ, αν και η SportDay αναφέρει ότι είναι πιθανό να φτάσει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τον ερχόμενο Ιανουάριο και να αποκτήσει άμεσα τον Φυτανίδη.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του 28χρονου στόπερ, εφόσον βέβαια ικανοποιηθεί οικονομικά (ανεξάρτητα από την εξέλιξη των συζητήσεων που έχουν αυτή τη στιγμή).

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει καθοριστική συνάντηση του Φυτανίδη με τη διοίκηση του Ατρομήτου, η οποία θα είναι καθοριστική και στη συνέχεια θα συζητηθούν οι υποθέσεις του Δημούτσου και του Ιτάντζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: