Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μοράτι: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Μοράτι: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»
Σίγουρος πως η Ίντερ θα είναι εκείνη που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μάσιμο Μοράτι.

Πέραν αυτού ο πρόεδρος των «νερατζούρι» μίλησε και για τα κοινά που υπάρχουν ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Αντρέα Στραματσιόνι.

«Πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να το κάνω γιατί λέω ακριβώς το ίδιο και στους ποδοσφαιριστές μας», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ Μουρίνιο και Στραματσιόνι: «Έκανα αυτή την σύγκριση, καθώς και οι δύο είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε επαγγελματία. Μερικοί άνθρωποι αποσπούνται από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο Στραματσιόνι δεν έχει επηρεαστεί από αυτά. Αν φέρνει και τα ίδια αποτελέσματα και με τον Μουρίνιο, τότε ακόμη καλύτερα».

Ο «ισχυρός» άνδρας των «νερατζούρι» σχολίασε και το γεγονός πως ο παίκτης- σημαία της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, σε δηλώσεις του είχε τονίσει πως θα ήθελε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου όταν σταματήσει να αγωνίζεται:«Πρόκειται για έναν φανταστικό άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Όταν “κρεμάσει” τα παπούτσια του τότε θα το συζητήσουμε». 



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: