Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ακουσαν Δώνη πριν τα ...ακούσουν!

Πώς Βρύζας, Δώνης και ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα με τις τσάμπα κάρτες πριν μιλήσει γι' αυτό δημόσια, σε αυστηρό τόνο, ο Ιβάν Σαββίδης.


Ακουσαν Δώνη πριν τα ...ακούσουν!
Το σκληρό ύφος του Ιβάν Σαββίδη για τις τσάμπα κάρτες -κυρίως αυτές που οδηγούν σε αποβολές- έθιξε στη διοπλή δημόσια εμφάνισή του ο Ιβάν Σαββίδης την Παρασκευή. Εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στους ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε ακόμη και στην κίτρινη κάρτα που πήρε ο Σταφυλίδης από τον πάγκο), αλλά κυρίως απέναντι στον Γιώργο Δώνη και τον Ζήση Βρύζα για τις τσάμπα αποβολές και κάρτες στο ντέρμπι με τον Άρη που ενδεχομένως στοιχίσουν στην πορεία του πρωταθλήματος.
Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι το θέμα απασχόλησε το ποδοσφαιρικό τμήμα πριν ακόμη το θίξει δημόσια ο νέος μεγαλομέτοχος. Ο Γιώργος Δώνης έκανε την αυτοκριτική του στις δηλώσεις του μετά το ματς, μίλησε στους παίκτες του, όπως και ο Ζήσης Βρύζας, ενώ συζητήσεις και μεταξύ των παικτών έγιναν στα αποδυτήρια για το πώς θα συγκρατούν τα νεύρα τους ακόμη κι όταν θεωρούν ότι αδικούνται από ένα διαιτητή ή δεν προστατεύονται από σκληρά μαρκαρίσματα.
Επιπλέον, αποφασίστηκε να επιβληθεί πρόστιμο 5.000 για κάθε ποδοσφαιριστή και 10.000 ευρώ για τον προπονητή από την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει. Φυσικά, μόνο η συμπεριφορά όλων στα επόμενα ματς θα αποδείξει στην πράξη ότι το πάθημα έγινε μάθημα και θα κάνει τον Ιβάν Σαββίδη να πειστεί ότι ήταν απλά μία κακή παρένθεση.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: