Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Πολλά επιθετικά ριμπάουντ ο ΟΣΦΠ»

Μαρκόπουλος: «Πολλά επιθετικά ριμπάουντ ο ΟΣΦΠ»
Στα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ απέδωσε την ήττα (84-69) του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Πάντως, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως με την επάνοδο του Κώστα Χαραλαμπίδη, η ομάδα του θα γίνει ακόμη καλύτερη επιθετικά.

«Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια ο Ολυμπιακός. Αμυντικά και επιθετικά παίξαμε καλά και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον. Επήλθε και η κόπωση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ από τον Ολυμπιακό μας στοίχισαν και η διαφορά μεγάλωσε. Είμαστε νέα ομάδα, νέοι παίκτες που προσπαθούν να βρουν την μπασκετική τους ταυτότητα στην Α1. Θεωρώ πως με την επάνοδο του Κώστα Χαραλαμπίδη θα είμαστε καλύτεροι στην επίθεση», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων: «Αυτό είναι θέμα της εταιρίας που προγραμματίζει ποια ματς θα προβληθούν. Δεν θέλουμε ανισότητες. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα ήθελαν πιο δυνατά παιχνίδια. Το ελληνικό πρωτάθλημα κάποτε ήταν πολύ πιο δυνατό, αλλά πλην του ισπανικού, όλα τα άλλα είναι σαν το ελληνικό όπου δύο ομάδες ξεχωρίζουν. Μακάρι να δυναμώσουν να δούμε καλύτερο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το σημερινό ματς με Ολυμπιακό. Θέλαμε να μπούμε στην αρχή και να δείξουμε καλό πρόσωπο. Δυνατά και συγκεντρωμένοι, θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και το καταφέραμε, στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, δώσαμε αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια στον Ολυμπιακό που βρήκε ρυθμό και όλα τελείωσαν. Δεν ήταν μαζί μας ο Κώστας Χαραλαμπίδης που θα μας βοηθούσε και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: