Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πασιαλής: «Να μην κινδυνέψει η ομάδα»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Αθλητικού Metropolis φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη Νίκος Πασιαλής.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και πως πρέπει οι παίκτες του να αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους έτσι ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα.
Αναλυτικά:

Για το κλίμα : "Το κλίμα όταν ήρθαμε να αναλάβουμε την ομάδα δεν ήταν το καλύτερο. Οι παίχτες δεν είχαν διάθεση, τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα και υπήρχαν προβλήματα. Τώρα πρέπει η διάθεση των παιχτών να αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που ήδη βλέπω να γίνεται. Υπάρχουν καλοί παίχτες όπως οι Κοέλιο, Πουλίδο, Αγκάνθο, Γιαννιώτας, οι οποίοι αν αποδώσουν αυτό που περιμένουμε θα παίρνουμε το καλύτερο από κάθε ματς".

Για την φυσική κατάσταση των παικτών: "Τα εργομετρικά αυτή τη στιγμή δεν είναι το Α και το Ω. Τώρα προέχει να ανυψώσουμε τη διάθεση των παιχτών. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν είναι αγύμναστη".

Για τους νέους σε ηλικία παίκτες: "Με πολλά παιδιά όπως οι Νταμαρλής, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Σουνάς, συνεργαζόμασταν καιρό καθώς ήμασταν μαζί στην Κ-20 και τους γνωρίζω καλά. Πιστεύω πολύ σε αυτούς γιατί έχουν πολλές δυνατότητες και ίσως να έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να δείξουν κάτι παραπάνω τώρα που είμαι εγώ προπονητής. Φέτος δεν κάναμε πολλές μεταγραφές λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά όσοι ανήκουν στο ρόστερ θα χρησιμοποιηθούν και θα χρειαστούν".

Για τους στόχους για τη φετινή χρονιά: "Να αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και να έχουμε μια πορεία ώστε να μην κινδυνέψουμε. Να δώσουμε ευκαιρίες και συμμετοχές στα νέα παιδιά για να έχουμε ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: