Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Γκέκος: «Ικανοποιημένος μόνο με τη νίκη»

Γκέκος: «Ικανοποιημένος μόνο με τη νίκη»
Μόνο τη νίκη (82-80) του Κολοσσού κόντρα στον ΑΓΟΡ κρατάει ο Μηνάς Γκέκος.

Ο προπονητής των Ροδιτών τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ στάθηκε στη σημαντική βοήθεια του Δημήτρη Τσαλδάρη, ώστε να έρθει το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Γκέκος:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέργιο για τα όσα πει για την ομάδα μου αλλά και για μένα προσωπικά και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Παίξαμε με μία ιδιόμορφη ομάδα, που έχει άλλη φιλοσοφία, που είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Θέλω να πω αρχικά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε δώσει πέντε παιχνίδια, κι αυτό ήταν το έκτο. Είμαστε πάρα πολύ πίσω και η νίκη με κάνει χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Τσαλδάρης είναι μία εβδομάδα μαζί μας και μας βοήθησε σημαντικά, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Στην κανονική περίοδο είχαμε 19 λάθη και 50% στις βολές. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα είχαμε καταφέρει να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και με την εμπειρία των παικτών μας πήραμε τη νίκη. Στις παρατάσεις ο ΑΓΟΡ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, γιατί μας λείπουν πολλά παιχνίδια. Κρίμα που το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό. Άξιζε να το δει όλος ο κόσμος. Είχε σασπένς και ένταση. Ο κόσμος μας βοηθάει και τον θέλουμε μαζί μας σε κάθε παιχνίδι. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε συνέχεια μαζί μας. Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι καλή στο Ρέθυμνο».

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης δήλωσε: «Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Για μας το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, είχαμε λίγο άγχος αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Κρατάμε τη νίκη. Το Ρέθυμνο είχε δύο φορές την ευκαιρία να κερδίσει αλλά αστόχησε. Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ίσως να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι νωρίτερα και να μην αγχώναμε τον κόσμο τόσο πολύ. Θα συμφωνήσω με αυτά που είπαν οι δύο προπονητές. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ. Από τα καλύτερα που έχουν γίνει. Για μας υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας για να δουλέψουμε. Είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να βρεθούμε και να βρούμε τη χημεία μας. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα δείτε αρκετά ωραία πράγματα από μας. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική και περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι γεμάτο το γήπεδο μας. Δεν είχα παίξει λόγω του τραυματισμού στα προηγούμενα παιχνίδια, τα φιλικά και στο Κύπελλο. Έχω την εμπειρία για να παίξω και ευτυχώς δεν με κράτησε πίσω ο τραυματισμός μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: