Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι με τον Άρη»

Πεδουλάκης: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι με τον Άρη»
Καλή η ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως πλέον έχουμε πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες υποχρεώσεις του για την πρώτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ με τον Άρη, όπως τόνισε ο προπονητής των «πράσινων», Αργύρης Πεδουλάκης.

«Να ελέγξουμε τις αυξομειώσεις στα συναισθήματά μας», τόνισε σχετικά.

«Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του κάνει τον αγώνα ιδιαίτερο. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει κάποια προβλήματα σε ότι αφορά τη συμμετοχή των ξένων παικτών, από την άλλη είναι μια ομάδα με δυνατή έδρα. Εμείς θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, να μην έχουμε μεγάλες αυξομειώσεις στα συναισθήματά μας, να είμαστε πιο «σκληροί» στο κομμάτι αυτό και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι», σχολίασε ο κόουτς του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της ομάδας του στην Α1.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μειώσουν τα αρνητικά διαστήματα που είχαν στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο και αυτόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά σημεία και να μειώσουμε αρνητικά διαστήματα όπως αυτά που βιώσαμε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ο Άρης είναι δυνατός εντός έδρας κάθε χρόνο. Αυτό που θέλουμε είναι στο τέλος της αναμέτρησης να έχουμε πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: