Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ατελείωτο… στριμωξίδι!!

Ατελείωτο… στριμωξίδι
Κάθε αγωνιστική που περνάει στην Football League όπως όλα δείχνουν περισσότερο θα περιπλέκουν τα πράγματα παρά θα τα ξεδιαλύνουν.

Μετά την 5η ημέρα του πρωταθλήματος, παρουσιάζεται μεγάλο στριμωξίδι στην κορυφή, καθώς τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν με 10 βαθμούς, με τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθούν με ελάχιστη διαφορά. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 της Νίκης Βόλου επί της Καλλονής και του Εθνικού Γαζώρου 4-0 επί του Φωκικού.

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Νίκη Βόλου στην έδρα της Καλλονής με σκορ 2-0 και έπιασε κορυφή στην Football League. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30ο λεπτό με Φλίνγκο. Οι νησιώτες προσπάθησαν να… απαντήσουν, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι, με την ομάδα του Βόλου να κάνει το τελικό 2-0 στο 88’ με τον Γιάκομπ.

Ιστορική νίκη για τον Εθνικό Γαζώρου με 4-0 επί του Φωκικού, καθώς είναι η πρώτη του στην κατηγορία. Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 17’ με τον Γκόγκα και στο 22’ ο Μπεκιάρης και δύο στο δεύτερο από τον Ζυγκερίδη στο 48’ και στο 70’, οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει.

Μεγάλη νίκη και για την Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 τον Πανσερραϊκό στην έδρα της. Ισόπαλες αναδείχθηκαν η Καβάλα με τον Θρασύβουλο 1-1 και ο Απόλλων Σμύρνης με τον Ηρακλή Ψαχνών 0-0.


Πανό, διακοπή και τελικά… «Χ»


Τα πάντα είχε η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Καλλιθέα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Ωστόσο, η αναμέτρηση ήταν… επεισοδιακή, καθώς λόγω ενός πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων», το παιχνίδι διακόπηκε στο πρώτο ημίχρονο για περίπου 20 λεπτά.

Ένα πανό των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στάθηκε αφορμή, ώστε να διακοπεί το πρώτο ημίχρονο για τουλάχιστον 20 λεπτά από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Όταν τελικά μετά από πιέσεις των ανθρώπων της ομάδας κατέβηκε, η αναμέτρηση συνεχίστηκε, με την ομάδα του Βόλου να ανοίγει το σκορ στο 41ο λεπτό με τον Κόλεφ. Η Καλλιθέα, όμως, κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος με τον Φαρινόλα να ισοφαρίζει στο 74’ και να χαρίζει στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό.



Αναβλήθηκε το ματς στη Δράμα

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών το παιχνίδι της Δόξα Δράμας με την Αναγέννηση Επανομής για τη πέμπτη αγωνιστική της Football League αναβλήθηκε.

Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, «έπεφταν καρέκλες» στην περιοχή με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να μετατραπεί σε… λίμνη.

Το ματς αναβλήθηκε και σύμφωνα με τον ΚΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16:30, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε να οριστικοποιηθεί.

Η αγωνιστική:

Κυριακή 14/10


Παναχαϊκή-Βύζας Μεγάρων 2-1
(47' Μπρέσκα, 90+3' Μαπούκου - 12' Βελέτης)

Πιερικός-Εργοτέλης 1-1
(55’ πεν. Γιαζιτζόγλου- 26’ Ζαχορα)


Δευτέρα 15/10

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Επανομής (αναβλ.)
Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πανσερραϊκός 1-0
(65’ Ιορδανίδης)
Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα 1-1
(41' Κόλεφ-74' Φαρινόλα)
Καλλονή-Νίκη Βόλου 0-2
(30’ Φλίνγκος, 88’ Γιάκομπ)
Εθνικός Γαζώρου-Φωκικός 4-0
(17’ Γκόγκας, 22’ Μπεκιάρης, 48’, 70’ Ζυγκερίδης)
Καβάλα-Θρασύβουλος 1-1
(10’ Ντιέ-79’ Μπέκας)
Παναιτωλικός-Λάρισα (19:00)
Ρεπό: Ηρακλής

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας
Αναγέννηση Επανομής – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ηρακλής Ψαχνών – Πιερικός
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου
Εργοτέλης – Ηρακλής
Καλλιθέα – Παναιτωλικός
Λάρισα – Εθνικός Γαζώρου
Νίκη Βόλου – Καβάλα
Φωκικός – Παναχαϊκή
Θρασύβουλος – Βύζας Μεγάρων




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: