Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο δανεικός και οι …αγύριστοι!

Δεν ξέρουμε τι όνειρο είχε δει ο Φερέιρα όταν επέλεγε τους παίκτες που θα έπαιρνε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουν βγάλει και μάτια. Το αντίθετο.

Ο δανεικός και οι …αγύριστοι!
Μάλλον δεν βλέπονται, δηλαδή... Κι αν ο μοναδικός που στέκεται σε ένα επίπεδο και βοηθάει είναι ο δανεικός Σισοκό, οι υπόλοιποι με το ζόρι στέκονται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Είτε παίζουνε, δηλαδή, είτε δεν παίζουνε, δεν ξεχωρίζουν σε κάτι απ' αυτούς τους παίκτες που υπήρχαν ήδη. Ούτε έχει καταλάβει κανείς ότι είναι καλύτεροι.
Ο Βελάσκες και ο Πίντο; Δεν κάνουν τη διαφορά στα στόπερ. Ο Βελάσκες κάτι έκανε στην αρχή αλλά μετά έπεσε ραγδαία η απόδοσή του κι έχασε την θέση του στη ενδεκάδα, ενώ ο Πίντο δεν εμπνέει με τίποτα εμπιστοσύνη.
Ο Κουϊνσι που έγινε τόσος ντόρος για να φορέσει και φέτος το πράσινα; Απογοήτευση ως τώρα. Μάλλον μπερδεύει τα πράγματα στην επίθεση, παρά τα απλοποιεί και τα ξεμπερδεύει. Καμία σχέση με το πώς ξεκίνησε την περασμένη σεζόν.
Ο Φορναρόλι δεν έχει εντυπωσιάσει. Δεν κερδίζει τις εντυπώσεις και δεν κάνει αισθητή την παρουσία του. Γκολ δεν βάζει, στη δημιουργικότητα δεν συμβάλλει, ιδιαίτερα εκρηκτικός και δυνατός δεν είναι. Στο ντούκου περνάει.
Όσο για τον Σο, αυτόν δεν τον έχει δει κανένας ακόμα. Αν, όμως, είχε τόσο σοβαρά προβλήματα και ήταν ευπαθής για να παθαίνει συνέχεια τραυματισμούς, γιατί τον πήραν από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό; Ας τον αποκτούσαν τον Γενάρη ή το επόμενο καλοκαίρι. Όταν θα αποθεραπευόταν κάποια στιγμή, δηλαδή.
Με λίγα λόγια, η εικόνα των μεταγραφικών αποκτημάτων τείνει μάλλον προς το απογοητευτική. Κανένας δεν έχει δείξει ως τώρα ότι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του Παναθηναϊκού. Με εξαίρεση τον δανεικό Σισοκό.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: