Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Έτσι θα παίξει τον Παναθηναϊκό

Οι πρώτες σκέψεις στον Άρη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι θα παίξει τον Παναθηναϊκό
Το ματς με τον Παναθηναϊκό αργεί ακόμη, αλλά ο Νίκος Πασσιαλής με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή αρχίζουν από σήμερα να το… σχεδιάζουν στο μυαλό τους.

Οπως προκύπτει, το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας σκέφτεται να οχυρώσει μεσοαμυντικά τον Άρη, επιδιώκοντας πρώτιστα να διασφαλίσει τα νώτα της ομάδας.
Στη λογική αυτή, προσανατολίζονται στο να παίξουν με τρία ανασταλτικά χαφ, ώστε να θωρακίσουν τον άξονα, εκεί όπου ο Άρης έδειξε σοβαρά προβλήματα στην τελευταία του έξοδο.
Στο «διπλό» που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ρύσιο, το δίδυμο δοκίμασε σχήμα με τρεις αμυντικούς μέσους. Τον Κοέλιο μπροστά από τα στόπερ και τους Οικονομόπουλο, Νταμαρλή πίσω από τον Αγκάνθο.

Τα πρόσωπα δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη, αφού θα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι οι Καπετάνος και Παπαστεριανός που δεν προπονήθηκαν χθες.

Στο πλαίσιο των αλλαγών που σκέφτονται οι Πασσιαλής, Μπουγιουκλής είναι και η διάταξη της ομάδας. Αυτό που επίσης φάνηκε χθες είναι ότι προτιμούν το 4-1-4-1 το οποίο θα δοκιμάσουν και τις επόμενες μέρες, αφού θεωρούν ότι εξυπηρετεί καλύτερα τους στόχους της ομάδας.

Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό. Η προετοιμασία για το ματς του ΟΑΚΑ θα μπει στην τελική ευθεία από αύριο.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: