Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Δεν είναι Βοσνία, αλλά…!!

Δεν είναι Βοσνία, αλλά…
Σε ρυθμούς… Σλοβακίας κινείται η Εθνική Ελλάδας, εν όψει του μεταξύ τους παιχνιδιού την Τρίτη.

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλυσε στους διεθνείς μας μέσω βίντεο τις ικανότητες των προσεχών αντιπάλων μας, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος για τις δυνατότητες τους. «Δεν είναι επιπέδου Βοσνίας, αλλά ούτε Λιθουανίας και Λετονίας».

Στη τελική ευθεία για το ματς με τη Σλοβακία έχει μπει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο Πορτογάλος τεχνικός «καταστρώνει» τα πλάνα του. Το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής, ο ομοσπονδιακός προπονητής έδειξε βίντεο στους παίκτες του από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της Σλοβακίας με την Λετονία (2-1), διάστημα όπου πέτυχαν τα δύο γκολ τους.

«Η Σλοβακία είναι υποδεέστερη ομάδα σε σχέση με την Βοσνία, ωστόσο είναι και καλύτερη από τις Λιθουανία και Λετονία, ενώ δεν παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στη Βοσνία», είπε ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια του βίντεο και πρόσθεσε ότι οι διεθνείς οφείλουν να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και κυρίως καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο.

Η Σλοβακία αγωνίζεται σε σύστημα 4-2-3-1 και ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως υπολογίζει ιδιαίτερα τον στόπερ της Λίβερπουλ, Σκρτελ, καθώς και τον πολύ καλό μεσοεπιθετικό της Νάπολι, Χάμσικ, που είναι πολύ ποιοτικός. Μάλιστα, σε πολύ εκτίμηση έχει και τα δύο εξτρέμ των προσεχώς αντιπάλων μας, οι οποίοι είναι πολύ γρήγοροι και διαθέτουν καλή τεχνική.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: