Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Προκρίθηκαν, χάνοντας οι Νέοι!!

Στην ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 προκρίθηκε η Εθνική Νέων, παρά την ήττα στον τελευταίο της αγώνα για τον 4ο προκριματικό όμιλο από την Τσεχία με σκορ 1-2.
Προκρίθηκαν, χάνοντας οι Νέοι!
Η ελληνική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τους Τσέχους, υπερισχύοντας στην ισοβαθμία της διοργανώτριας Β. Ιρλανδίας (νίκησε 8-1 τη Μολδαβία), λόγω του αποτελέσματος στο μεταξύ τους αγώνα (2-0 υπέρ της Ελλάδας).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Γούτα στο 4ο λεπτό. Η Εθνική ξεπέρασε το αρχικό σοκ και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Ιωαννίδη στο 37΄. Ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για την ελληνική ομάδα, όμως, η Τσεχία ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Μάσεκ (60΄).
Ο Ούγγρος διαιτητής Μίχαλι Φάμπιαν παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ιωαννίδη και Τράβνικ.
Ελλάδα: Χουτεσιώτης (69΄ Μπάρκας), Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Καντούτσης, Χουχούμης, Σιώπης, Δώνης, Ιωαννίδης, Γιαννιτσάνης (57΄ Μουζακίτης), Ανδρεόπουλος (69΄ Παπαδημητρίου)
Τσεχία: Ζίμα, Σίμιτς, Τσοτσολούσεκ, Λούφτνερ, Χιμπλ, Νέραντ, Τσέρμακ, Τράβνικ, Τσέρνι (46΄ Κλομπάσα), Μάσεκ (90΄ Σέβτσικ), Ζούλιτς (88΄ Στέρμπα)


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: