Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Ο Άρης είναι για κάτι παραπάνω»

«Ο Άρης είναι για κάτι παραπάνω»
Την άποψη πως ο Άρης θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα στην βαθμολογία εξέφρασε ο Μάρκος Βελλίδης. Ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε πως θα είναι ευχαριστημένος εκείνος και οι συμπαίκτες του όταν καταφέρουν να ανέβουν αρκετά στην βαθμολογία ενώ μίλησε και για το ματς με αντίπαλο την Βέροια, το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο.

Διαβάστε όσα είπε ο Μάρκος Βελλίδης στην κάμερα της Nova:

-Μάρκο, συνέχεια στο πρωτάθλημα, ματς με τη Βέροια, σ΄ ένα πρόγραμμα που γίνεται πιο βατό. Συμφωνείς;

« Το φετινό πρωτάθλημα έχει δείξει πως όλα τα παιχνίδια είναι ίδια. Μπορεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να είναι οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, νομίζω πως είναι ίδια! Και μέσα στην έδρα μας και εκτός, μπορούμε να πάρουμε και να χάσουμε βαθμούς. Γι αυτό πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, σοβαροί και φυσικά σ΄ αυτό το ματς πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για να πούμε ότι κάτι καταφέραμε στα ντέρμπι».

-Η αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, σ΄ αυτά τα δύο ματς, που οφείλεται;

« Ήμασταν προσηλωμένοι 100% στο στόχο μας, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν σοβαροί, ακούσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής, βγήκαμε μέσα στο γήπεδο με πάθος, σταθήκαμε τακτικά πάρα πολύ σωστά και όσες ευκαιρίες μας δόθηκαν τις μετατρέψαμε σε γκολ».

-Μήπως θέλετε να αποδείξετε στους εαυτούς σας πως είστε και για κάτι παραπάνω;

« Φυσικά και η ομάδα είναι για κάτι παραπάνω. Το να έχουμε αυτή τη στιγμή 7 βαθμούς, εμένα δεν με καλύπτει καθόλου. Είχα πει και μόλις τελείωσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πως ο βαθμός αυτός είναι πολύ σημαντικός, απλά πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, γιατί πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς. Όταν καταφέρουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία αρκετά, τότε θα είμαι πολύ καλύτερα κι εγώ και οι συμπαίκτες μου! Το αξίζει αυτή η ομάδα».

-Πρέπει, λοιπόν, να αρχίσετε να παίρνετε τρίποντα, αρχής γενομένης από τη Βέροια.

« Το πιο σημαντικό στα παιχνίδια είναι τα τρίποντα. Εύχομαι να μην είμαστε τόσο καλοί, όσο με τον Ολυμπιακό, αλλά να πάρουμε το τρίποντο! Πολλές φορές είναι πιο σημαντικό».

-Πως περιμένεις αυτό το ματς;

« Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Βέροια δεν έχει πολλούς βαθμούς κι εμείς το ίδιο, αλλά παίζουμε στην έδρα μας ,έχοντας τη στήριξη του κόσμου μας και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πού ωραίο ματς στο τέλος του οποίου, εύχομαι, να είμαστε εμείς οι νικητές ».

-Περιμένεις μια Βέροια η οποία θα κλειστεί στο μισό γήπεδο ή κάτι διαφορετικό;

« Η Βέροια θα είναι πιο παθητική στο «Κλ. Βικελίδης». Εμείς θα έχουμε τη μπάλα στη κατοχή μας περισσότερο χρόνο και πρέπει να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε γκολ».

-Ο Βελλίδης, μέσα από τα ντέρμπι που προηγήθηκαν, βρίσκει ξανά τον εαυτό του και στέλνει μηνύματα;

« Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να είμαι αυτός που πρέπει. Δουλεύω ασταμάτητα με τον κ. Κάντα, καθημερινά στις προπονήσεις. Νομίζω πως αυτά τα δύο παιχνίδια πήγαν αρκετά καλά για μένα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι η ομάδα πήρε βαθμούς. Και όταν συμβαίνει αυτό, είναι πολύ σημαντικό και για μένα».

-Πες μας δυο λόγια γα τον κ. Κάντα, ο οποίος παρέμεινε από το προηγούμενο τιμ.

« Η δουλειά που γίνεται καθημερινά μαζί του, είναι εξαιρετική. Δουλεύουμε πάνω σε πολλά πράγματα, είναι αξιόλογος στη δουλειά του και είναι ευχής έργον που είναι στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: